Per. Nis 18th, 2024

Aşk-ı Memnu’nun hemen ardından yeni bir diziyle izleyicinin karşısına çıkan Beren Saat Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde de başarılı performansını devam ettiriyor.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin 57. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Kerim’in öfkesi kendine dönüyor
Erdoğan’ın evlerine kadar girip, Fatmagül’ün gelinliğine dokunmuş olma ihtimali Kerim’i çileden çıkarır. Kerim’in ellerinde parçalanan gelinlik, Fatmagül’ün en büyük hayalini de alıp götürür. Erdoğan’ın karşısına çıkıp hesap sormak isteyen Kerim’i, Kadir engeller.

Yaşaranlar’a karşı kendisini çaresiz hisseden Kerim’in öfkesi yavaş yavaş kendine dönmeye başlar. Kerim giderek içine kapanır. Erdoğan’la, Reşat Yaşaran arasında bir süredir devam eden sessiz savaş, Erdoğan’ın kendisine kurulan tuzağı öğrenmesiyle daha da sertleşir.

Yaşaranlar, aile içi meseleleriyle uğraşırken Kadir, Erdoğan’ı köşeye sıkıştıracak delile ulaşır. Fatmagül, öfkesini içine attıkça sessizliği büyüyen Kerim’e destek olmaya çalışmaktadır. Bu arada Gül Mutfağı’na kadar gelip ondan yardım isteyen annenin acısına kayıtsız kalamayan Fatmagül, hikayesini öğrendiği Özge’yle konuşmaya karar verir.

Bu karşılaşma Kerim’i de farklı biçimde etkiler. Erdoğan’ın yeniden sorguya çekilmesiyle daralan çember, Mustafa’yı da içine çekmeye başlar. Kapana kısıldığını anlayan Mustafa, tek çıkış yolunu kullanmaya karar verir. Maddi zorluklar Fatmagül ve Kerim’in sıkıntılarına bir yenisini eklerken, Özge’nin sesi yeni bir umudun müjdesi, yeni bir mücadelenin başlangıcı olacaktır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen