Cum. Mar 29th, 2024

FIFA Street, ön siparişe özel bonus içerik ve sınırlı sayıda Adidas T-Shirt ile geliyor…


FIFA 12’nin tüm dünyadaki büyük başarısının ardından kolları sıvayan EA Sports, sokak futbolu tutkunları için FIFA Street’i sunuyor. Reddedemeyeceğiniz bir ön sipariş sizleri bekliyor!
Yeni yılın en çok beklenen spor oyunlarından biri olan FIFA Street sizleri yeşil sahalardan çıkartıp, amansız sokak futbolunun tam ortasında bırakacak. Oyunun çıkmasına sayılı günler kala ‘Hediyeli Ön Sipariş’ ile sokaklara inmeye hazırlanan FIFA Street, www.aralgame.com adreslerinde oyuncuların beğenisine sunuldu.

Mart ayında Aral etiketi ile rafları süsleyecek olan FIFA Street, ön siparişe özel herkese bonus içerik (Adidas™ All-Star Takımı) ve sipariş veren ilk elli kişiye sınırlı sayıda Adidas™ T-shirt hediye edecek.

Futbol oyunlarındaki başarısını aldığı ödüllerle taçlandıran EA Sports, oyunlarına kattığı büyük yenilikleri ile de ses getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda çıkacağı duyurulan FIFA Street’in kapağını ise Dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Messi’nin süsleyeceği müjdesi verilmişti. EA SPORTS™ dünyanın en büyük futbolcusu, Barcelona ve Arjantin’in süper yıldızı Lionel Messi ile EA SPORTS FIFA serisinin yüzü olması için çok yıllık bir anlaşma yapıldığını duyurdu. Bu futbol sezonunun en büyük transferinde, 2010 FIFA Ballon d’Or ödüllü Messi, ilk olarak 2012 Mart ayında çıkacak olan FIFA Street’in kapağını süsleyecek.

Detaylı bilgi için www.facebook.com/aralgame sayfasını takip edebilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen