Çar. Nis 24th, 2024

Süper Lig’de zirveye kurulan Galatasaray, bugün Türkiye Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Lig Kırmızı Grup’ta 8. sırada yer alan Adana Demirspor’la karşılaşacak.


Teknik Direktör Fatih Terim’in, Türk Telekom Arena‘da oynanacak karşılaşmada sahaya yedek ağırlıklı bir kadro sürmesi bekleniyor. Ligde 8 haftadır kazanan kadroyu zorunluluk olmadan hiç değiştirmeyen tecrübeli çalıştırıcı, zayıf rakipleri karşısında rotasyona gidecek. Terim’in başta 19 mücadelede forma giyen Selçuk İnan olmak üzere kaleci Muslera, Hakan Balta, Melo, Baros ve Elmander gibi as oyuncularını tribüne göndereceği öğrenildi. Bu sezon çok fazla şans bulamayan kaleci Ufuk, Ayhan, Servet ve Sercan gibi isimlere ilk 11’de görev vermesi beklenen Fatih Terim, yedek kulübesinde Mertan Öztürk, Okan Derici, Berk Yıldız ve Berk İsmail Ünal gibi A2’nin gelecek vaat eden gençlerini oturtacak.

Bu sezon hem lig hem de kupayı müzelerine götürmek istediklerini belirten Terim, dün Florya Tesisleri’nde kampa aldığı futbolcularıyla kısa bir görüşme yaptı. Sarı-Kırmızılı takımda forma bulmanın zor olduğunu anlatan Terim’in, "Galatasaray’da her zaman oynama şansı bulamazsınız. Bulduğunuz zaman ise bunu en iyi şekilde değerlendirmek zorundasınız. Adana Demirspor karşısında görev vereceğim oyunculardan iyi bir performans bekliyorum. Rakibinizi sakın küçümsemeyin. Oynamadan hiçbir maç kazanılmaz. Adana Demirspor karşısında iyi oynayarak bu takımın bir parçası olduğunuzu gösterin." dediği öğrenildi.

GALATASARAY: Ufuk, Sabri, Gökhan Zan, Servet, Çağlar, Aydın, Ayhan, Ceyhun, Riera, Mertan, Sercan

ADANA DEMİRSPOR: Metin, Süleyman, Burak, Tunay, Uğurtan, İlhan, Cihan, Soner, Emre, Raşit, Burhan

STAT: Türk Telekom Arena

HAKEM: M. İlker Coşkun

SAAT: 20.30

YAYIN: ATV

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen