Per. Mar 28th, 2024

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Hayat Devam Ediyor 8. bölümüyle 6 Ocak Cuma akşamı Atv ekranlarında olacak. İşte Hayat Devam Ediyor 8. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Hayat Devam Ediyor dizisinin 8. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Hayat Devam Ediyor 8. bölüm fragmanı ve 7. bölüm özeti…

Kerem’in ardından büyük bir felaketle baş başa kalan Hacı Zeki, bunun intikamı için yemin eder. Diğer yandan Bakırcı ailesi yeni mahallesine uyum sağlamaya çalışırken, Hayat’ta Vakkas’ın lüks yaşantısına adapte olmaya çalışmaktadır.

Berat, İsmail’in Zeliha’ya kendi yüzünden kızması ve kırması nedeniyle onunla yüz yüze konuşmak için eve gelir. İşler daha da sarpa sarar. Aynı anda Kadriye de İbrahim ile buluşup, bu durumu halletmesi için ricada bulunur. Buluşma dönüşü kaybolan İbrahim ve Malik kendilerini bir anda kazara büyük adada bulurlar.

Bakırcı ailesi eve dönmeyen İbrahim ve Malik için ciddi şekilde endişelenirler. Onları aramaya başlarlar. Sonunda Aleko ile birlikte polis’e başvuran İsmail, babası ve oğlunun yerini öğrenir. Bu sırada uzun süredir Pelin ile uzaktan da olsa birbirlerinden hoşlandıkları belli olan Siraç sonunda tüm cesaretini toplayarak onu yemeğe çıkarır.

Sonunda birbirlerine karşı hissettiklerini konuşup, yakınlaşırlar. Aralarında bir aşk başlar. Berat ise Ataması Yapılmayan Öğretmenlerin durumuna dikkat çekmek için bir süredir hazırlıklarını arkadaşlarıyla sürdürdüğü gösteriye katılır. Aklı hala Zeliha’da olan Berat, gösteride art niyetli kişilerin çıkardığı bir olay sonrasında çok kötü bir durumda kalır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen