Sal. Nis 23rd, 2024

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi İffet 15. bölümüyle 14 Ocak Cumartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte İffet 15. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

İffet dizisinin 15. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı and asitemizde yer alacaktır. İffet 15. bölüm fragmanı ve 14. bölüm özeti…

CEMİL, ALİ İHSAN‘IN HAYATINI KURTARIYOR!

Cemil, bu kez daha büyük bir kahramanlık yaparak Ali İhsan‘ın hayatını kurtarıyor. Böylece malikanedeki yerini iyice sağlamlaştırıyor. Ama o her şeyden vazgeçmeye hazır. Tek isteği İffet’in onu affetmesi. Bunu ispat etmek için de elinden geleni yapıyor. Bugüne kadar hiç yapmadığı romantik bir sürpriz hazırlıyor. İffet içinse Cemil’i affetmek ve yaşananları unutmak mümkün değildir.

İffet, Ali İhsan‘la kurduğu yeni hayatı korumak için elinden geleni yapıyor. Ama çözmek zorunda olduğu tek sorun Cemil değildir. Nil, Dilek ve Yasemin de onun için işleri oldukça zorlaştıracak. Tüm bu oyunların ortasında Ali İhsan uğradığı büyük ihanetle sarsılırken her şeyi yeniden sorgulamaya başlayacak.

Ahmet, İffet’in başına gelenlerden dolayı yaşadığı büyük utancı unutmaya çalışırken başka bir utanç daha yaşar. Bu kez Ahmet’in yapacakları her şeyi değiştirebilir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen