Cum. Nis 19th, 2024

A Haber ekranların yayınlanan “Deşifre” programına konuk olan Jitem’in kurucusu Arif Doğan, canlı yayında sinirlerine hakim olamayınca küfürler yağdırdı.


A Haber ekranlarında ekrana gelen Deşif’re’ye sağlık sorunlarına rağmen konuk olan Jitem’in kurucusu Arif Doğan canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı, ilginç iddialarda bulundu. "Belki bu son programım olabilir." diyen Arif Doğan sağlığının iyi olmadığını söyledi. Vatanını milletini kendisinden fazla kıskandığını söyleyen Arif Doğan faili meçhul cinayetine kurban giden Musa Anter’i yeğeni Miroğlu’nun sattığını iddia etti.

ORHAN MİROĞLU MUSA ANTER’İ SATTI
Taraf gazetesi yazarı Orhan Miroğlu’nun Musa Anter’i Jitem’in öldürdüğü iddiasının hatırlatılması üzerine ise Arif Doğan adeta çıldırdı. "O zaman 74 milyona haykırıyorum" diyen Doğan, Musa Anter’in Miroğlu’nun sattığını öne sürdü. Canlı yayında bu iddialara sinirlenen ve sağlık sorunu yaşayan Arif Doğan, Musa Anter’i Jitem’in öldürmediğini söyleyen Arif Doğan, Jitem’in 90 yılından sonra kapatıldığını söyledi.

GAFFAR OKKAN’I VE MUSA ANTER’İ PKK ÖLDÜRDÜ
Öldürülen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı ve Musa Anter’i PKK’nın öldürdüğünü öne süren Arif Doğan faili meçhul cinayetlerin JİTEM’in üzerine atıldığını söyledi.

ŞEREFSİZ KANSIZ İ..NE…

Faili meçhul cinayetlerle ilgili bir soru üzerine adeta çıldıran Arif Doğan PKK itirafçısı Abdulkadir Aygan’a demedik laf bırakmadı. PKK İtirafçısından "Şerefsiz, kansız" diye bahseden Arif Doğan "Erkekse çağırıyorum gelsin. Ben bak halkımın karşısındayım. O i..ne PKK itirafçısı" değil." diye konuştu.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen