Sal. Nis 16th, 2024

Ekranların yeni dizi dizisi Kalbim 4 Mevsim Kalbim 4 Mevsim 2. bölümüyle 12 Ocak Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Kalbim 4 Mevsim 2. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Kalbim 4 Mevsim dizisinin 2. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Kalbim 4 Mevsim 2. bölüm fragmanı ve 1. bölüm özeti…

BAŞROLLERİNİ AYÇA VARLIER VE BÜLENT EMİN YARAR’IN YAPTIĞI DİZİNİN SENARYOSU BAŞARILI SENARİST ALİ ULVİ HÜNKAR TARAFINDAN KALEME ALINDI. DİZİNİN YÖNETMEN KOLTUĞUNDA İSE ILGAZ GİRİTLİOĞLU OTURUYOR.

Kalbim4 Mevsim, hayatında ardarda gelen felaketlere göğüs geren Buket’in her şey bitti derken tekrar hayata tutunmasını ve parçalanmış ailesini tekrar biraraya getirmek için gösterdiği çabayı konu ediyor.

Yıl 2011; İstanbul‘un ünlü çorbacısı Saadet Sofrası’nın sahibi Cezmi’nin (Bülent Varlıer) etrafında gelişen hikaye, Cezmi’nin büyük kızı Buket (Ayça Varlıer) ile Ankara‘da başlar. Buket, Bakanlık’ta çalışmakta, iş adamı olan eşi Selçuk ve oğlu Alp ile yaşamaktadır. Aynı zamanda müsteşarın sağ kolu olan Buket,iş çevresinde disiplinli çalışması ve imtiyazlar konusundaki hassasiyeti ile tanınmaktadır.

Her anlamda güçlü ve özgür bir kadın imajı çizen Buket, yoğun iş temposu içerisinde ailesine gerektiği kadar vakit ayıramamaktadır. Oysa en büyük isteği ailesini bir arada tutabilmektir.

Buket, müsteşar ve vali ile birlikte İstanbul‘da gerçekleşen bir toplantıya katılmış ve toplantının ardından müsteşarın isteği ile haberi olmadan Saadet Sofrası’na götürülmüştür.
Buket, yirmi iki yıl önce ölen annesinin vefatının ardından, babasıyla tüm bağlarını koparmıştır. Ancak kız kardeşi Aslı (Merve Oflaz)ve çok sevdiği halası Nezaket(Tulay Bursa) ile görüşmeyi sürdürmüştür. Aslı, başkomiserlik yapan (Mehmet Mehmetof)Burak’la evlenmek üzeredir ancak Cezmi, bu evliliğe sıcak bakmamaktadır.

Dizi, parçalanmış ailelerin yaşantılarından yola çıkarak, hayatın içinde sıkışmış ancak bunun üstesinden gelmeyi başarmıs ya da başarmak icin çaba sarfeden insanların hikayesini etkileyici bir şekilde anlatıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen