Çar. Nis 24th, 2024

Beyaz Tv’de yayınlanan “Acı Kahve” programında Sevilay Yükselir ve Ahmet Kekeç, Fatih Altaylı’nın programına Karolin Fişekçi’yi programına konuk etmesi ağır eleştiriye tutuldu.


Fatih Altaylı’nın Teke Tek programında Orhan Pamuk‘la birlikte olduğu yönündeki sansasyonel iddialarıyla gündeme gelen Karolin Fişekçi’yi konuk etmesine Sevilay Yükselir ve Ahmet Kekeç sert tepki gösterdi.

ÇOK AYIP ETTİ
"Fatih Altaylı gerçekten çok ayıp etti" diyen Ahmet Kekeç, Karolin Fişekçi’nin medyada bir magazin figürü olarak yer aldığını ve bu nedenle ciddi bir programda konuk edilmesinin yanlış olduğunu söyledi. Fatih Altaylı’nın Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk‘u itibarsızlaştırmak için elinden geleni yaptığını öne süren Ahmet Kekeç "Pataklamaya doymayan arkadaşların yaptığı bir şey bu çok ayıp" dedi.

AZ KALDIN YATAK ODASI FANTAZİLERİNİ SORACAKTI
Sevilay Yükselir ise Fatih Altaylı’nın programını radyoda dinlediğini ve programda aptalca şeylerin olduğunu ifade ederek "Türkiye’nin böyle bir süreçten geçerken, en önemli televizyonlarında birinde, en önemli gazetecilerin bulunduğu gazetenin genel yayın yönetmeninin yaptığı programda duyduklarıma inanamadım. Çıldırdım. Karoline Fişekçi diye bir hatun Orhan Pamuk‘la meyleştim diyor. Otur o zaman bize yatak odası fantazilerini de anlat diyecekti neredeyse Fatih Altaylı. Bir de çok ayıp bir şey. Yakıştı mı? Onun gibi maço bir erkeğe yakıştı mı? Fatih Altaylı Orhan Pamuk‘u dövmeye bayılır valla. Bu da bir nefret suçu ve şiddet. Bu da başka bir yöntem ve psikolojik çökertme operasyonu." dedi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen