Cum. Mar 29th, 2024

Yılmaz Özdil’in “Sayın Kaçakçı” başlıklı yazısını eleştiren Kürt yazar Muhsin Kızılkaya Özdil’e, “Gazeteci! Ne kadar vergi veriyorsun. Kaçakçının parasını hesap edenler maaş bordrosunu açıklasın” diye çıkıştı.


A Haber ekranlarında yayınlanan Sormak Lazım programının dünkü bölümüne konuk olan kürt Yazar Muhsin Kızılkaya, Uludere katliamının ardından yazdığı "Sayın Kaçakçı" başlıklı yazısı nedeniyle Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’i eleştirdi.
Babasın da bir kaçakçı olduğunu söyleyen Kızılkaya, "Babam kaçakçılık yaparak çocuklarını okuttu" dedi.

"Benim derdim, milletvekili belediye başkanı olmak değil, doğruları söylemek" diyen Kızılkaya Yılmaz Özdil’e şu sözlerle yüklendi:

"Vergi kaçakçılığından bahseden insanlarında yapması gereken en önemli şey kendi ödedikleri vergiye bakmaları. Gazeteci sen ne kadar vergi veriyorsun? Bunun hesabını ver. Sonra başkasına de ki, sen 15 bin kazanıyorsun. Bunları bu samimiyetle ortaya koyarsan maaş bordronu getir. Yayınla mesela köşende, bizde görelim aldığın gerçek maaşı. O zaman sana vergi kaçaksı demeyeceğim. Sen ona bilmem ne kaçakçısı diyorsun. Dünyanın en büyük yüz kızartıcı suçu vergi kaçakçılığıdır. İsveç’te adam öldür 8 yıl yatarsın. Ama vergi kaçır ömür boyu yatarsın." BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen