Per. Mar 28th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Silivri Belediyesi Kalepark Sosyal Tesisleri’ndeki çekimlerine katılan Başkan Işıklar oyunculara yoğurt ikram etti.


Dizinin Polat Alemdar isimli karakteri Necati Şaşmaz, Işıklar’a Silivri’de film platosu kurmayı önerdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi Kalepark Sosyal Tesisleri’nde çekilen Kurtlar Vadisi Pusu dizisi çekimlerine katılarak oyunculara Silivri yoğurdu ikram etti.

Set ekibi ve oyuncularla sohbet eden Başkan Işıklar, çekimlerin Silivri Belediyesi’nin Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. SİLİVRİ’YE FİLM PLATOSU ÖNERİSİBaşkan Işıklar’a Silivri’de film platosu kurma önerisi getiren dizinin Polat Alemdar isimli karakteri Necati Şaşmaz; “Biz bu sahneyi çekmek için İstanbul’da birçok mekânı inceledik. Silivri Belediyesi Sosyal Tesisleri bu sahne için en uygun yerdi.

Silivri film platosu için çok uygun. Sinema sektörünü Silivri’ye kaydırabilirsiniz” dedi. Silivri’nin plato kurulması için, arazi açısından da en uygun ilçe olduğunu belirten Başkan Işıklar, öneriye sıcak bakarak ilerleyen günlerde konuyla ilgili detaylı görüşme kararı aldı.
>> KURTLAR-VADİSİ-PUSU 145. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
SİLİVRİ BÖLÜMLERİ 2 ŞUBAT’TA 146. bölümün çekildiği Kalepark’ta bir toplantı anında mekânın silahlı kişiler tarafından tarandığı bölüm canlandırılacak. TNT ekranlarında yayınlanan dizinin Silivri bölümleri 2 Şubat 2012 Perşembe akşamı yayınlanacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen