Per. Nis 25th, 2024

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Manisaspor’u 2-1 mağlup etti.


Foto galeri için tıklayın

Süper Lig’de oynadığı son 7 karşılaşmadan da galip ayrılamayan Manisaspor, oynadığı son 7 deplasman maçında sadece bir galibiyet alan Fenerbahçe‘yi ağırladı. Maç eksiğiyle lider Galatasaray‘la puan farkı 7’ye yükselen ve bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Sarı Lacivertliler, ilk yarıda bulduğu fırsatları değerlendiremeyince soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi. İkinci yarıda ise seyir zevki açısından mükemmel bir mücadele vardı. Her iki takım da saç baş yolduracak türden birçok net fırsatı cömertlikle harcadı. Ancak Fenerbahçe son dakikada bulduğu golle sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmayı başardı.

İLK TEHLİKE MEHMET TOPUZ‘DAN
Maçta ilk gol tehlikesini Fenerbahçe oluşturdu. Karşılaşmanın 7. dakikasında Stoch’un pasında ceza alanı dışında müsait pozisyonda topla buluşan Mehmet Topuz‘un sert şutunda top üstten auta gitti.

AKAMINKO GOLE YAKLAŞTI
Manisaspor 12. dakikada Akaminko ile gole yaklaştı. Topla birlikte yaklaşık 50 metre giderek rakip ceza alanına giren Akaminko’nun arkadaşlarına aktarmak istediği topu araya giren Yobo uzaklaştırdı.

STOCH VURDU, İLKER BAŞARILI
Fenerbahçe’nin en etkili isimlerinden olan Slovak Stoch, 19. dakikada gole yaklaşan isim oldu. Bienvenu ile paslaşan Stoch’un sol çapraz pozisyonda attığı şutta kaleci İlker topu kornere çeldi.

BIENVENU KAÇIRMAYA DEVAM EDİYOR
29. dakikada bu sefer sol çapraz pozisyonda Caner Erkin‘in kaleye gönderdiği sert şutta meşin yuvarlak kaleci İlker Avcıbay’dan döndü. Kaleci, Bienvenu’nün tekrar kaleye göndermek istediği topu kontrol etmeyi başardı.

YİNE STOCH, YİNE İLKER!
Slovak yıldız Stoch’a, Manisaspor kalecisi İlker Avcıbay bir kez daha gol izni vermedi. 38. dakikada Stoch’un ceza alanı önünden attığı sert şutta kaleci İlker Avcıbay topu kornere çeldi.

DİREKTEN DÖNDÜ!
Fenerbahçe gole en çok yaklaştığı pozisyonu 45. dakikada buldu. Gökhan Gönül’ün sol kanatta yaptığı ortada topa iyi yükselen Serdar Kesimal’ın vuruşunda top direkten döndü. Bienvenu, kafayla tamamlamak istedi, meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.

İlk yarının kalan dakikalarında da başka gol sesi çıkmayınca, taraflar soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi.

GOL SONUNDA GELDİ!
Fenerbahçe aradığı golü 55. dakikada buluyor. Sol kanatta Caner Erkin, ceza sahası içindeki Stoch’a pasını verdi. Stoch bekletmeden topuk ile Caner’in önüne gönderdi topu ve Caner sağ çaprazdan çok sert bir şutla takımını öne geçirdi.

BIENVENU YİNE ATAMADI!
Fenerbahçe’nin saç baş yolduran golcüsü Bienvenu, 57. dakikada yine çok net bir golü kaçırdı. Nijeryalı forvet, Stoch ile verkaç yaparak ceza sahasına girdi. Sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Bienvenu, etkili bir şut atamadı ve İlker topu tokatladı.

İLKER ÇOK BAŞARILI
58. dakikada maçın kırılma anlarından biri yaşandı. Mehmet Topuz, ceza sahasının hemen dışında Bienvenu’nun önüne gönderdi pası ama Akaminko’dan seken topla kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Topuz oldu. Mehmet, kaleciyi geçmek istedi ama yatarak son anda topa dokundu İlker.

VE BERABERLİK GELDİ!
Manisaspor 61. dakikada Simpson ile beraberliği yakalıyor. Ömer Aysan’ın sağ kanattan ön direğe yaptığı ortada Simpson ve Serdar topa çıktı. Simpson ayağı ile önüne düşürdü topu ve dar açıdan yaptığı vuruşla Volkan Demirel‘i mağlup etti.

CANER NET KAÇIRDI
İlk golün sahibi Caner Erkin, 67. dakikada net bir pozisyondan faydalanamadı. Caner ceza sahasında topu iyi kontrol etti, ancak yerden vuruşunda top yandan auta gitti.

MANİSA İNANILMAZ KAÇIRDI
Maçın kırılma anlarından biri de 68. dakikada yaşandı. Manisaspor tek topla karşı karşıya kaldı Volkan ile. Murat sağ kanattan ceza sahasına kadar girdi, bomboştu ama çok ağır kaldı ve arkadan gelerek Caner topu uzaklaştırdı. İnanılmaz bir pozisyon kaçtı.

BİR MÜTHİŞ POZİSYON DAHA!
74. dakikada Manisaspor adına çok net bir pozisyon daha kaçtı. Ömer Aysan sağ kanattan ortaladı, top arka direkte Isaac’de kaldı. Isaac bomboş pozisyonda dar açıdan şutunu attı ama top kaleyi bulmadı.

AH BIENVENU AH!
Gol kaçırma rekorları kıran Bienvenu, çok net bir fırsattan daha faydalanamadı. 74. dakikada Mehmet Topuz‘un sağ kanattan ortasında Bienvenu, çok müsait pozisyonda kafayı vurdu ama topu üstten auta gönderdi.

VE MUCİZE GOL!
95. dakikada Fenerbahçe‘nin galibiyet golü geldi! Emre’nin kullandığı serbest vuruşta Baroni kafayı vurdu, Yiğit’in kafasına çarpan top kaleciyi ters köşeye yatırdı ve top ağlara gitti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe bu son dakika golüyle sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. Sarı Lacivertliler bu galibiyetle puanını 42 yaparken, lider Galatasaray‘la arasında olan puan farkını ise korudu.

LEFTER’E VEFA
Spor Toto Süper Lig’de Manisaspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçeli futbolcular, Fenerbahçe‘nin efsanevi futbolcusu Lefter Küçükandonyadis‘in vefatı nedeniyle sahaya üzerlerinde ”Lefter” yazılı nostaljik çubuklu 10 numaralı formalarla çıktı.

Karşılaşma öncesinde ısınmaya ”Lefter” yazılı ve 10 numaralı eşofmanlarla çıkan Fenerbahçeli futbolcular, seremonide 10 numaralı, arkasında ”Lefter” yazılı nostaljik çubuklu formalarla yer aldı.

ANLAMLI PANKARTLAR
Fenerbahçeli futbolcular, sahaya çıkarken üzerinde ”Rahat uyu, çubuklu forma bize emanet” yazılı pankartı taşıdılar.

Manisasporlu oyuncular da sahaya Manisa Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneği bünyesindeki engelli çocuklarla birlikte ”Engelli olmak öğrenmeye ve üretmeye engel değildir” yazılı pankartla çıktı.
Engelli çocuklar da seremonide yer alırken, sarı lacivertli futbolcular nostaljik çubuklu formaları çıkararak müsabakada çubuklu formayla oynadı.

FARKLI 11
Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, geçen haftaki ilk 11’den farklı olarak Alex, Gökay Iravul ve Semih Şentürk’ün yerine Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Bienvenu’ye forma şansı verdi.

Sarı lacivertli ekibin genç oyuncusu Recep Niyaz, bu sezon ilk kez 18 kişilik kadroda yer aldı.

Manisaspor, kart cezalıları Nizamettin Çalışkan ve Murat Erdoğan’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Mehmet Güven’den yoksun mücadele etti.

MAÇTAN DAKİKALAR

93′ GOOOLLL C. Baroni
92’Ömer Aysan, ceza sahasının hemen dışından kazanılan serbest vuruşta kaleyi düşündü ama vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
91’Volkan ceza sahasında eliyle kontrol ettiği topla ceza sahası dışına çıktı ve hakem düdüğünü çaldı.
90’Karşılaşmanın sonuna 3 dakikalık uzatma süresi eklendi.
89’Serdar Kesimal hücuma katıldı ve ceza sahasının yaklaşık 7-8 metre dışından kaleyi yokladı. Ama genç savunma oyuncusunun vuruşunda top üstten auta gitti.
88’Ziegler sol kanatta topu oyun alanında tutmayı başaramadı ve top taça gitti. Bu pozisyonda Yiğit ve Ziegler arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.
87’Oyun Klukowskİ’nin sakatlığı nedeniyle kısa bir süreliğine durdu ama Klukowski oyuna geri döndü.
86’Stoch’un pasında Ziegler sol kanattan ortaladı. Recep Niyaz’ı aşan arka tarafta kaleci Özer’de kaldı top. Özer’in vuruşunda Klukowski’den döndü top. Özer sonra topu kontrol etmek istedi ve topu kaybetti.
85’Fenerbahçe’de Mehmet Topuz‘un yerine Özer Hurmacı oyuna dahil oldu.
85’Stoch’un pasında Caner ceza sahasının sol çizgisinde topla buluşmak istedi ama araya Akaminko girerek topu taça attı.
84’Manisaspor’da Kahe oyundan çıkarken Bülent Cevahir oyuna dahil oldu.
83’Gökhan Gönül’ün sağ kanattan ortasında top Recep Niyaz’ı aştı ve savunma topu ceza sahası dışına uzaklaştırdı.
82’Caner ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluştu. Arka arkaya üç dört rakibinden kurtulan Caner, bitirişi istediği gibi yapamadı ve yerden vuruşunda top kaleci İlker‘de kaldı.
81’Murat Gürbüzerol’un sağ kanattan ortasında top Simpson’a değil, doğrudan kaleci Volkan Demirel‘e gitti.
81’Mehmet Topuz’un sağ kanattan ortasında top Recep Niyaz’a gelmeden Akaminko ayak koydu.
80’Fenerbahçe’de Bienvenu oyundan çıkarken genç Recep Niyaz oyuna dahil oldu.
79’Manisaspor kontra atağında sağ kanattan Murat gitti ve Isaac’e pasını verdi. Isaac’in vuruşunda top auta gitti.
79’Caner Erkin sol kanattan ortaladı bu kez, İlker iki hamlede topun sahibi oldu
76’Stoch’un sağ kanattan kullandığı kornerde ön direkte savunmada kaldı top. Ama savunma topu bir türlü uzaklaştıramadı, Stoch bir kez daha sağ kanattan ortaladı ve savunma bir kez daha karşıladı.
74’Ömer Aysan sağ kanattan ortaladı, top arka direkte Isaac’de kaldı. Isaac bomboş pozisyonda dar açıdan şutunu attı ama top kaleyi bulmadı.
72’Caner’in pasında Baroni uzaktan kaleyi denedi. Brezilyalı orta sahanın yerden sekerek giden topu, kaleci İlker‘in kucağında kaldı.
70’Stoch, ara pasıyla Caner’i ceza sahasında topla buluşturmak istedi ama pası hızlı ve topun sahibi olan kaleci İlker Avcıbay.
69’Manisaspor’da İlker Avcıbay’ın vuruşu kısa düştü. Stoch aldığı topla ceza sahasına girmek isterken yerde kaldı, hakem oyunu devam ettirdi.
68’Manisaspor tek topla karşı karşıya kaldı Volkan ile. Murat sağ kanattan ceza sahasına kadar girdi, bomboştu ama çok ağır kaldı ve arkadan gelerek Caner topu uzaklaştırdı. İnanılmaz bir pozisyon kaçtı.
66’Manisaspor golü buluyor ama ofsayt bayrağı havada. Manisaspor, eksik yakaladı savunmayı. Bekir’in pasında Isaac, ceza sahasında topla buluştu ve tek vuruşla golü attı ama ofsayt bayrağı daha önce kalkmıştı.
65’Fenerbahçe savunmasından çıkarken topu Kahe’ye kaybetti. Kahe rakip yarı alanın ortasındaki Simpson’a aktaramadı topu.
64’Kahe, Bekir Yılmaz’a indirdi topu. Bekir, sağ kanattaki Murat Gürbüzerol yerine çok uzaktan kaleyi yoklamayı tercih etti ve şutunda top üstten auta gitti.
63’Baroni çok uzaklardan kaleyi düşündü ama kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda Baroni’nin şutu kaleyi tehdit etmedi ve auta gitti.
61’Ömer Aysan’ın sağ kanattan ön direğe yaptığı ortada Simpson ve Serdar topa çıktı. Simpson ayağı ile önüne düşürdü topu ve dar açıdan yaptığı vuruşla Volkan Demirel‘i mağlup etti.
61′ GOOOLLL Simpson
59’Fenerbahçe inanılmaz bir golü kaçırıyor. Mehmet Topuz, ceza sahasının hemen dışında Bienvenu’nun önüne gönderdi pası ama Akaminko’dan seken topla kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Topuz oldu. Mehmet, kaleciyi geçmek istedi ama yatarak son anda topa dokundu İlker.
58’Bienvenu, Stoch ile verkaç yaparak ceza sahasına girdi. Sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Bienvenu, etkili bir şut atamadı ve İlker topu tokatladı.
57’Ahmet sol kanatta topuk pasıyla Klukowski’yi kaçırdı. Klukowski, son çizgiden ortaladı, Simpson’ın kafa vuruşu üstten auta gitti.
55’Sol kanatta Caner Erkin, ceza sahası içindeki Stoch’a pasını verdi. Stoch bekletmeden topuk ile Caner’in önüne gönderdi topu ve Caner sağ çaprazdan çok sert bir şutla takımını öne geçirdi.
56′ GOOOLLL Caner
52’Cristian Baroni, Manisaspor yarı alanının ilk bölümünde Simpson’ın ayağına bastı ve sarı kartı gördü.
51’Manisaspor iyi pas yaptı kendi yarı alanında ama Simpson topu arkadaşlarına servis etmeyi başaramadı. Baroni’nin dokunuşuyla sol kanada doğru açılan topta da Ziegler, Isaac’ten önce araya girdi.
50’Isaac, Manisaspor hücumunda topu savunmanın arkasındaki Kahe’ye attı sonrasında gitti ve kendisi o topu kontrol edip ortaladı. Fakat Kahe altı pasta istediği vuruşu yapamadı.
50’Caner sol kanattan ceza sahasına girdi hızla ama topu ayağından açtı Caner ve savunma araya girdi.
47’Kahe ceza sahasının dışından sağ çaprazdan orta şut karışımı bir vuruş yaptı, sol kanada açılan top Fenerbahçe‘nin sağ beki Gökhan’da kaldı.
46’Manisa’da ikinci yarı Kuddusi Müftüoğlu’nun düdüğü ile başladı.

45’Akaminko ve Bienvenu arasında sol kanattaki mücadelede top kornere gitti. Stoch’un kullandığı kornere ise savunma ön direkte topu karşıladı.
44’Manisaspor kontra atağında Simpson, sol kanattaki Isaac’i gördü ama ofsayt bayrağı da kalktı.
43’Emre’nin pasında Caner çok güzel döndü ve topu Bienvenu’ya aktardı. Bienvenu’nun ceza sahasının hemen dışından yaptığı vuruşta top auta gitti.
41’Baroni’nin ara pası sol kanattan ceza sahasına çapraz bir koşu yapan Ziegler’e. Ahmet kayarak topu kornere gönderdi.
41’Gökhan Gönül sağ kanattan ilerlemek isterken Klukowski ayak koydu ve topu taça gönderdi. Gökhan’ın yan hakeme itirazları vardı bu pozisyonda.
39’Stoch sol kanatta topu aldı ve Baroni ile duvar pası yaparak ceza sahasına girdi. Stoch’un plase vuruşunda top takım arkadaşı Bienvenu’ya çarparak auta gitti.
38’Stoch, bu kez sol kanattan korneri kullandı. Stoch da Emre gibi ceza sahası dışındaki Caner’e doğru kullandı korneri. Ama bu kez Caner şut açısını bulamadı.
36’Fenerbahçe etkili gelmeyi sürdürüyor. Yine Caner’le ceza sahasında sol çaprazdan şansını denedi sarı lacivertliler ama top bu pozisyonda da İlker Avcıbay’da kaldı.
35’Ahmet İlhan savunmanın arkasına bir çapraz koşu yaptı. Simpson’da geç kalmadan pasını ona doğru gönderdi ama Yobo kademeye girerek Ahmet’in ilerlemesine izin vermedi.
34’Gökhan Gönül sağ kanatta topla buluştu, ancak bu kez orta yapmak yerine ceza sahası dışındaki Baroni’yi topla buluşturdu. Baroni’nin uzaktan şutu az farkla üstten dışarıya gitti.
32’Akaminko savunmada çok riskli hareketler yaptı. Ceza sahasının sol kısmında ısrarla topu uzaklaştırmayan Akaminko, sonunda topu Ahmet İlhan’a aktardı ama baskı da artmıştı ve Fenerbahçe topu kazandı. Fakat Stoch, ceza sahasına girerken topu kaybetti.
31’Ziegler bu kez sol kanadı kullanan isim. Son çizgiye doğru tek başına inen Ziegler, yerden bir orta yaptı ama Akaminko topu rahatlıkla karşıladı.
30’Carlos Kahe kendi yarı alanının ilk metrelerine kadar gelip topu göğsü ile Ömer Aysan’a indirdi. Ömer Aysan topu kaybetti ama daha öncesinde Kahe’ye Ziegler’in yaptığı hareket için faul düdüğü çalındı.
29’Stoch’un pasında Caner, ceza sahasının sol çizgisinde topla buluştu. Dar açıdan çok sert bir şut çıkardı Caner, kaleciden dönen topu Bienvenu kafayla tamamlamak istedi ama bu top da İlker‘de kaldı.
28’Isaac, Kahe ile ver kaç yaparak sol kanattan ceza sahasına girmeyi planladı ama Kahe’ye aktardığı topu Brezilyalı oyuncudan geri alamadı.
27’Fenerbahçe golü buldu ama ofsayt bayrağı kalktı. Caner, sağ kanatta iki kişiden sıyrılıp ceza sahasına girdi. Caner’in şutunda top kaleci İlker‘den döndü, Bienvenu kafayla tamamladı ama ofsayt bayrağı genç golcü için kalktı.
26’Emre’nin pasında Caner ceza sahası içinde topla buluşmak istedi ama Akaminko onun pozisyonunu bozdu, Hüseyin Tok da topu uzaklaştırdı.
25’Karşılaşmaya Fenerbahçe‘nin daha iyi başladığını söylemek mümkün. Sarı lacivertliler çoğunlukla uzun şutlar tercih ettiler şu dakikaya kadar. Manisaspor ise, hızlı oyuncularını savunmanın arkasına kaçırmayı amaçlıyor.
23’Isaac orta sahadan bir pasla Kahe’yi topla buluşturmak istedi. Serdar Kahe’den önce topa sahip oldu ve kalecisi Volkan’ı gördü. Volkan topu fazla ayağında tutsa da, pres altında uzaklaştırmayı başardı.
21’Fenerbahçe bu kez sağ kanattan korner kullandı. Emre Belözoğlu, ceza sahası dışında sol çaprazda top bekleyen Caner’e yaptı ortasını. Caner topu kontrol etti ve sert bir şut çıkardı. Fakat bu şutta da top üstten auta gitti.
20’Stoch’un sol kanattan kullandığı kornerde önce savunma karşıladı. Pozisyonun devamında Caner topu önünde buldu. Caner, ceza sahası içinde yerde kalırken, hakem oyunu devam ettirdi.
19’Stoch, Bienvenu’nun pasıyla sol kanattan ceza sahasına girdi ve çok rahatlıkla rakibinden kurtuldu. İki arkadaşı Bienvenu ve Caner içeride bomboşken kaleye vurmayı tercih etti Stoch. Top savunmaya çarparak kornere gitti.
18’Kahe’nin indirdiği topla Simpson hareketlendi. Isaac boş bir koşu ile Simpson’ın önünü açtı. Topu ceza sahasına kadar sürükleyen Simpson, Ziegler’in müdahalesi ile dengesini kaybetti ve mutlak pozisyonda top auta gitti.
18’Bu kez Mehmet Topuz‘u pasında topla buluştu Gökhan Gönül, ama ortasında yine sonuç yok.
16’Caner Erkin sol kanatta topla buluştu ve pasını ceza sahası dışındaki Stoch’a verdi. Stoch’un yerden vuruşunda ise top kalenin hemen yanından dışarıya gitti.
15’Fenerbahçe Mehmet Topuz‘un düşürülmesi ile rakip yarı alanın ortalarında bir serbest vuruş kazandı. Emre’nin ortasında top doğrudan kaleci İlker‘de kaldı.
14’Stoch sağ kanattan hücuma hızla destek veren Gökhan’ı gördü. Gökhan’ın bekletmeden yaptığı ortada top Bienvenu’yu aştı ve ters tarafa açıldı.
14’Kahe ceza sahasının dışından sağ çaprazdan kaleyi denedi ama top çok farklı şekilde auta gitti.
13’Manisaspor korneri sol kanattan kullandı. Top ceza sahası dışında Yiğit İncedemir’de kaldı. Yiğit’in savunmanın arkasına gönderdiği pasta ise ofsayt bayrağı Isaac için kalktı.
13’Akaminko ceza sahası dışında topla buluştu. Herkes pas vermesini beklerken, Akaminko ceza sahasına kadar girdi. Kaleciyle sol çaprazdan karşı karşıya kalan Akaminko, ortaya çevirmeyi tercih etti ve savunma araya girerek topu kornere attı.
12’Gökhan Gönül hücuma çıktı sağ kanattan ama korner direği yakınında Klukowski’nin hareketiyle yerde kaldı, hakem devam dedi.
11’Simpson ceza sahası dışında topla buluştu ve sağ kanattaki Isaac’in koşu yoluna doğru bir pas gönderdi. Ama bu pas da hızlı ve top auta gitti.
10’Kahe, Manisaspor kontra atağında topu sol kanattan savunmanın arkasına çok etkili bir koşu yapan Ahmet İlhan’a aktarmak istedi ama pası çok hızlı ve top taça gitti.
8’Mehmet’in ceza sahasına doğru koşu yapan Bienvenu’ya derin bir pas gönderdi; fakat Klukowski tam zamanında araya girerek topu kesti.
7’Caner ile sol kanattan hızla çıktı hücuma Fenerbahçe. Caner, ortadaki Stoch’a, Stoch ise daha sağındaki Mehmet Topuz‘a döndü. Mehmet’in ceza sahası dışından vuruşunda yine top kaleyi bulmadı.
5’Fenerbahçe sol kanattan hücum etmeyi amaçladı ama Emre’nin pasında Ziegler topu kontrol edemedi.
4’Ömer Aysan’In sağ kanattan ortasında Serdar, topu karşılayamak isterken büyük bir hata yaptı ama Kahe önünde kalan topu kontrol edip kaleye dönemedi. Serdar ise bu pozisyonda hafif bir sakatlık yaşadı.
3’Emre’nin Caner’e pasında Ömer Aysan araya girdi. Seken top Mehmet Topuz‘da kaldı, Topuz’un uzaktan şutunda ise top kaleyi bulmadı.
2’Ahmet İlhan sol kanattan ortaladı ama Serdar Kesimal topun Manisasporlu oyunculara geçmesine izin vermedi.
1’Karşılaşma hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun ilk düdüğü ile başladı.

MANİSASPOR
İlker
Ömer
Akaminko
Hüseyin
Klukowski
Ahmet
Bekir
Isaac
Yiğit İncedemir
Simpson
Kahe

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yobo
Serdar
Ziegler
Mehmet Topuz
Cristian
Stoch
Emre
Caner
Bienvenu

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen