Sal. Nis 16th, 2024

Manisaspor’un Samsunspor’la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Kemal Ökdeş istifa etti.


İstifa kararını yayıncı kuruluşun naklen yayınında açıklayan genç teknik adam, "Manisaspor’daki görevimi bırakıyorum. Kararımın sonuçla ilgisi yok.

Kazansaydık bile ayrılacaktım. Bunu maçtan önce kulüp menajerine söylemiştim. Manisaspor’a yeni bir heyecan, bir ritim değişikliği gerekiyor. Yeni bir teknik adamın bu heyecanı vereceğini düşünüyorum. Ben sonuna kadar Manisasporluyum. Sezon sonuna kadar yurt dışında maç izleyip, çocuğuma zaman ayıracağım. Yönetime ve taraftarlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Samsunspor Antrenörü Burak Dilmen ise kazanmayı hedeflediklerini maçtan elde ettikleri 1 puanın da önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: "Manisa’ya galibiyet için gelmiştik. Fakat maça kötü başladık ve kalemizde golü gördük. Golden sonra moralimiz ve konsantrasyonumuz bozuldu. İkinci yarıda iyi top yaparak oyunu dengeleyip inisiyatifi ele aldık. Eğer beraberlik golünü erken bulsaydık, sonuç daha değişik olabilirdi. Bizim konumumuzdaki takımlar için yenilmemek çok önemli. Buradan üç puan alabilirdik ama 1 puan da bizim için çok değerli."

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen