Sal. Nis 23rd, 2024

Max Payne 3 Hedefleme ve Silahlar videosuna Türkçe alt yazı eklendi.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Rockstar tarafından geliştirilen ve yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Max Payne 3 için Türkçe altyazılı yeni bir video yayınlandı

Max’in büyülü dünyasında neler olup bittiğini gözler önüne seren, heyecan verici yeniliklerin anlatıldığı video, oyunseverlerin heyecanını ikiye katlamak için geldi. Tasarım ve teknoloji video serisinin bu yeni videosunda Max Payne’in hedefleme, silahlar ve taktik manevra kabiliyetlerinden bahsediliyor ve oyunda kusursuz ve gerçekçi bir sinematik deneyim yaratmak için bu sistemlerin her birinin nasıl çalıştığı anlatılıyor. Oyunun geliştiricisi Rockstar Studios, fizik ve animasyon teknolojisindeki ilerlemelerle, birinci şahıs perspektifli oyunlarda bulunan hedefleme hassasiyetini bu oyuna aktarırken, üçüncü şahıs perspektifine sahip oyunlara özgü olan güçlü karakterizasyon ve hikaye unsurlarını da koruyor ve son derece geliştiriyor. Bu teknoloji aynı zamanda Max’in tüm hareketlerine ve tepkilerine büyük bir gerçekçilik katıyor. Oyunda kullanılan bu yenilikler sayesinde oyuncular Max’in tüm hareketlerini ve aksiyonlarını tümüyle kontrol edebilecekler.

Yayınlandığı yıl 2001’de bir çoğu “Yılın En İyi Oyunu” ödülü olmak üzere 50’nin üzerinde ödül alan Max Payne serisinin ilk oyunu, oyun içerisinde zamanı yavaşlatma yöntemini ilk defa uygulamıştı. İlk olarak The Matrix filminde kullanılan ve çok beğenilen bu görsel yöntem, The Matrix’in yapımcısı Warner Bros’dan önce oyun yapımcısı firma tarafından “Bullet Time” olarak tescil edilmiştir. Warner Bros daha sonraki projeleri için bu yöntemin isim haklarını oyun yapımcısı firmadan satın almak zorunda kalmıştı.

Rockstar Games tarafından geliştirilen Max Payne 3 PlayStation 3 ve XBOX 360 için 18 Mayıs, PC için ise 1 Haziran tarihinde raflardaki yerini alacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen