Per. Mar 28th, 2024

Ekranların fenomen dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl 45. bölümüyle 1 Şubat Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Muhteşem Yüzyıl 45. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 45. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Muhteşem Yüzyıl 45. bölüm fragmanı ve 44. bölümde yaşananlar.

Hürrem, Valide Sultan’ın tuzağına düşecek mi?

Valide Sultan, Hürrem’i Süleyman’ın önünde konuşturmaya kararlıdır. Hürrem neler olup bittiğini anlamakta zorlanır. Hürrem, Valide Sultanın bu tuzağına düşecek mi?.. Sultan Süleyman duyduklarına ne tepki verecek?.. İbrahim Paşa şifalı mağarada ölümle mücadelesine devam etmektedir.

Nigar’ın İbrahim Paşa’yı öptüğünü gören Sümbül ne yapacak? Bu haber haremde hızla yayılacak, duyan herkesi şaşkınlığa düşürecek…

İbrahim Paşa’nın hastalığı Hatice Sultan’ı çok üzer. Acılar içindeki Hatice adeta hayatına devam etmeyi reddeder. Valide ve Mahidevran onu yaşama döndürmek için ellerinden geleni yapar. Tam çaresiz kaldıkları anda, yardım hiç ummadıkları birinden gelir.

Sultan Süleyman, İbrahim Paşa’nın hastalığından dolayı çok mutsuzdur. Sonunda Hatice Sultan’ı da yanına alıp, İbrahim’in yanına gitmeye karar verir. Ancak tam yola çıkacakları anda, İbrahim’in arabası saraya giriş yapar. Süleyman ve Hatice, İbrahim’den gelecek haberi endişe içinde beklemeye başlar.

Nigar Kalfa’nın düğününde neler yaşanacak?
Matrakçı ve Nigar Kalfa’nın düğün zamanları gelmiştir. Hürrem bu düğün için özel olarak hazırlanır. Hürrem Sultan‘ın kutlamalara gelişi Valide ve Mahidevran’ın sinirlerini altüst etmeye yeter. Nigar Kalfa ise haremden ayrılmaktan dolayı mutsuzdur. Nigar yeni hayatına beklenmedik bir süprizle adım atar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen