Sal. Nis 23rd, 2024

İkisi de Lübnan Asıllı, İkisi de Sexy Vücutlarıyla Yürekleri Hoplatıyor…Genç sanatçı Nigar Salman da Shakira gibi Lübnan-Beyrut asıllı ve Shakira’ya fiziksel benzerliğiyle görenleri şaşırtıyor.


Devlet Konservatuarı’nda Şan eğitimi alan başarılı şarkıcı Nigar Salman söylediği şarkılar ve sergilediği cesur hareketleriyle şöhret basamaklarını hızla çıkmayı sürdürüyor. İnternet sitelerinin en çok tıklanan ve şu sıralarda peşi sıra çıktığı TV programlarıyla adından sıkça söz ettiren Nigar Salman şimdide dünya starlarından biri olan Shakira‘nın Türkiye versiyonu olarak anılıyor.Sexy şarkıcı Nigar Salman, Türkiye’nin en güzeli seçilen ve bir sigorta şirketinin sponsor olarak 500 bin dolara sigortaladığı poposu ve Shakira’ya oldukça benzeyen vücut kıvrımlarıyla oldukça dikkat çekiyor.
Çok fazla kişi tarafından Shakira’ya benzetilen Nigar Salman , “Shakira gerçekten güzel bir kadın ve çok beğeniyorum. Fakat ben birine benzetilmektense Nigar olarak anılmayı tercih ederim.İnsanlar birilerine benzetebilir. Bu durumdan ne rahatsızım ne de mutluyum.Son derece nötr karşılıyorum. Evet, Shakira’ya benzeten çok fazla insan var, sanırım genetik faktörlerden olabilir. Neticede aynı soydan geliyoruz ve ırkların birbirine benzemesi kaçınılmaz bir durum. Aynı mesleği yapmamız ve Show dünyasından olmamız da bu kıyaslama durumlarını fazlasıyla kaçınılmaz kılıyor. Yapabilecek bir şey yok.Elimde olan bir durum değil. Eğitimim ve çocukluktan itibaren kendimi sahneye yetiştirmem bu işi ne kadar ciddiye aldığımı kanıtlıyor. Sadece şarkı söylemekle kalmadım şarkılar da yaptım, bu işin uzun yıllar eğitimini aldım, çocuk yaştan itibaren dans ediyor ve spor yapıyorum. Sadece fiziksel olarak değil, yetenek, dans ve müzik olarak da en az onun kadar iyi olduğumu da zamanla ülkeme kanıtlayacağım. “ diyerek dans ve müzik konusunda da en az Shakira kadar iddialı olduğunun altını çiziyor.
Her fırsatta objektifler karşısına geçmekten büyük zevk aldığını, zaman zamanda sevgilisinin bile çok özel durumlarında çektiği fotoğrafları en ince ayrıntısına kadar hayranlarıyla paylaşan Nigar Salman çılgınlıkları ve sıradışı tarzıyla Avrupa standartlarında bir şarkıcı olduğunu kanıtlıyor. Güzel ve başarılı şarkıcı daha adından hayli söz ettireceğe benziyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen