Cum. Nis 19th, 2024

Bugün basına sızan video görüntüleri Nihat Doğan’ın akordunu fena bozdu. Doğan medyaya saydırdı “bu son ihtarım” dedi…


Ünlü türkücü Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan’ın Ankara‘da bir otelde seks alemi yaptıkları yönündeki iddialarla başlayan tartışma devam ediyor. Nihat Doğan ve Yıldızhan’ın birlikte olduğu iddia edilen kadınları otele giriş anlarının video kaydı basına sızınca ortalık yine karıştı.

Kadınların otele giriş anları internette dolaşıma girip haber siteleri tarafından büyük ilgi görünce devreye giren Nihat Doğan adeta çileden çıktı. Twitter’dan medyayı topa tutan Doğan özellikle Milliyet ve Vatan’ı hedef aldı. Haberlerin iftira olduğunu savunan Nihat Doğan "açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü bu son ihtarım" diyerek meydan okudu..

Bu ülke de satılmış medyanın samsuna çıkan Atatürk’e dahi iftira attığını biliyor ve bunları önemsemiyoruz.iftira doğruların kaderidir

Bir iftira değil, bin iftirada atsanız bizi inandığımız doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğiz..iftiralarını ispat etmeyen medya şerefsizdir

Medyanın güvenilirliğinin,inandırıcılığının kalmamasının en büyük nedeni de masum insanları idam etme noktasındaki iftira kampanyalarıdır.

Toplum mühendisliğinden önce bu ülkeye medya mühendisliği yapıp medyanın adam gibi şekillendirilmesi gereklidir.

İnandırıcılığını kaybetmiş,güvenilirliğini kaybetmiş, medya koca bir yalandır.kafanızı kuma gömüp kendi iftira denizinde boğulmayın.

Birilerine bu halk neden itibar ediyor die düşünüp bunları iftira ile yok etme yöntemi bitmiş tükenmiş içi boş bir yöntemdir.geçin bunları

İçinizdeki satılmışları temizleyip, halkın güvenini nasıl kazanabiliriz yolunu seçmeniz daha ahlaklı olur.tren kaçıyor beyler akıllı olun

iftiralarınız ile sadece kendi getirdikleriniz olan,içi boş iki cümle kuramayan starcıklarınızı götürürsünüz bunu da kafanıza yerleştirin.

Biz bu ülkede gazeteci adı altında ama dışarıya satılmış olanları da gayet iyi biliriz.açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü.bu son ihtarım.

Özellikle milliyet ve vatan gazetesine sesleniyorum.bundan sonra atacağınız her iftiraya,sizin gerçekleriniz ile cevap vereceğim.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen