Cum. Mar 29th, 2024

NTV ekranlarında yayınlanan Zaman Yolcusu programında kullanılan Medieval II: Total War’un savaş görselleri oyuncuları şoke etti…


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

2000’li yıllardan beri tarih severlerin gözde strateji oyunu olan Total War serileri, belgesellere destek olmaya devam ediyor. Bu zamana kadar Japon Feodal Dönemi, Orta Çağ, Roma İmparatorluğu’nun kuruluşu, Kavimler Göçü, Yeni Çağ, Fransız İhtilali, Sanayileşme ve Kolonileşme gibi tarihin önemli dönemleri 3 boyutlu ortama aktaran Creative Assembly oyunlarına gösterilen ilgiden memnun.

Beyaz Gazete Oyun Bölümü Sorumlusu Talha Turhal, kurucusu ve yöneticisi olduğu Total War Türkiye‘nin katkılarıyla tarihi ve aynı zamanda video oyunlarına ilgisi olan Türk oyuncuları 2006 senesinden bu yana bir araya getiriyor.

Türkiye’nin önemli yönetmenlerinden biri olan Mesut Uçakan’ın ‘Tuna Nehri Aksam Diyor’ adlı tarihi dramasına Total War Türkiye‘nin sağladığı küçük çaptaki animasyon görüntüler bir başka yapımda da kullanıldı.

NTV ekranlarında Ahmet Yeşiltepe’nin hazırlayıp sunduğu Zaman Yolcusu adlı programda Medieval II: Total War adlı oyundan yararlanarak Mohaç Savaşı anlatıldı. Ahmet Yeşiltepe’nin anlatımıyla bütünleşen Medieval II: Total War’un savaş sahneleri izleyicilere güzel anlar yaşattı.

Total War oyunları hakkında daha fazla bilgi için www.totalwarturkiye.com sitesine bakabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen