Cum. Nis 19th, 2024

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin kaza sahnesinde arabanın bagajından fırlayan LPG tüpü çok konuşulmuştu. Dizinin sevilen karakteri Süleyman o sahneye canlı yayında açıklık getirdi.


Kanal D ekranlarının rating rekortmeni dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de Soner’in kaza sahnesinde bagajdan fırlayan LPG tüpü, o dönemde LPG’li araçların olmaması nedeniyle eleştirilmişti. İşte bu sahneye dizinin sevilen karakteri Süleyman açıklık getirdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Gazetecisi Cengiz Semercioğlu ve Sema Eren’in sunduğu "Böyle Bir Şey Var Mı?" programına konuk olan başarılı oyuncu Renan Bilek, Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de Soner’in kaza sahnesinde bagajdan fırlayan LPG tüpü sahnesini anlattı.

Sahneyi çekerken LPG tüpünü görmediğini söyleyen Bilek, "Çünkü araba düştüğü zaman ben arkadan geliyordum. Bu sahneler insanların evde seyrettiği gibi rahat çekilmiyor" dedi. Bilek sahnenin nasıl çekildiğini ve neler yaşandığını da şöyle anlattı:

"Arabanın içerisinden aküsü çıkarıldı. Olası bir patlamayı önlemek için elektriği kesildi. Almanya’da yayınlanan Kobra Takibi dizisindeki tehlike sahnelerde görev yapan bir dublör ağabeyimiz vardı bu işin içinde. Arabanın ucuna manken kondu. Araba ittirilirken arabadan atladı, kapıyı itti, kenara düştü. Arkadan arabayı ittirenler vardı, ben arkadan arabayla geliyordum. Orada 15–20 saniye içerisinde en az üç tane ölümcül olay olabilirdi. Ben bu sahneyi görmedim geldiğimde düşmüştü araba. Çok ciddi önem gösteriyoruz tabiî ki ama çok takmamak lazım bu şeylere."

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Soner otomobil kullanırken intihar eden Kardeşi Murat’ı önce otomobilinin arka koltuğunda sonra yolun ortasında görmüştü. Onu ezmemek için direksiyonu kıran Soner, arabanın kontrolünü kaybederek uçuruma yuvarlanmıştı. Ancak aracın uçurumdan düşüşü esnasında bagajdan fırlayan LPG tüpü ekran başındakileri şaşırtmıştı. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen