Pts. Mar 18th, 2024

Ali Kaptan 4 çocuk babası olmasına rağmen Hollandalı Caroline ile evlenir ve eski karısı Cemile ve çocukları arasına bir soğuk savaş başlar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin 56. bölüm özeti Kanal D web sitesinde yayınladığı anda sitemizde yer alacaktır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 56. bölüm fragmanı ve 55. bölüm özeti…

Aylin yıkılıyor
Soner’in bu ani tepkisi önce büyük bir kargaşaya, sonra da yürek yakan bir acıya dönüşür. Olan bitene kimse anlam vermezken Ali Kaptan çıldırır ve kendini kaybeder. Aylin ise tam şoktadır. Yaşananları keyif içinde izleyen iki kişi vardır. Biri Carolin diğeri de Mesude’dir.

İkisi de yaşanan trajediden adeta zevk almaktadır. Soner, Süleyman’dan zor bir görev ister. Kardeşinin ölüm nedenini bir sır gibi herkesten, özellikle de Aylin’den saklanmalıdır. Bütün bu olaylar yaşanırken Kenan da boş durmaz. Holdingdeki küçük hissedarların hisselerini ellerinden almak için harekete geçer.

Her şey yolunda giderken Nuri Bey ve ona ait hisselerin ele geçirilmesinde hiç hesapta olmayan bir gelişme yaşanır. Mete, Nihal’e bakmaya gittiğinde ise büyük bir sürpriz ile karşılaşır. Nihal ortada yoktur. Sakinleştirici hapların etkisi ile uyuyan Aylin, herkesin yüreğini ağızına getirecek bir deliliğe kalkışırken, Berrin de hastaneye gitmediği için kötüleşen Ahmet’e yardıma gider. Ancak bu durumu yanlış yorumlayan Hakan da Berrin’in peşinden Ahmet’in evine gider. Ali Kaptan ve Cemile de onunla gelir. Hakan, Berrin ve Ahmet için gerçeklerle yüzleşmenin vakti gelmiştir.

Ancak Ali Kaptan bir türlü Cemile’den vazgeçemez ve hayatına müdahale etmeye devam eder.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen