Cum. Mar 29th, 2024

Futbol yorumcusu Gökmen Özdenak’ın canlı yayındaki o sözü, programın moderatörünü çileden çıkardı.


Futbol yorumcusu Gökmen Özdenak’ın canlı yayındaki o sözü, programın moderatörü Serhat Ulueren’i çileden çıkardı. İkiliyi sakinleştirmek kolay olmadı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Serhat Ulueren’in moderatörlüğünü yaptığı, Erman Toroğlu’ndan Demirel Taklidi Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak ve Kaya Çilingiroğlu’nun yorumcu olduğu Telegol programının dünkü bölümünde gergin anlar yaşandı.

Gökmen Özdenak’ın, Brezilyalı futbolcuların tercümanı Samet Güzel’i kast ederek, "Samet’e Galatasaray veya Beşiktaş takımı Fenerbahçe’den aldığının iki mislisini versin Beşiktaş veya Galatasaray formasını öpmezse…" sözleri programın moderatörü Ulueren’i çilden çıkardı.

Özdenak’a, "Hakaret ediyorsunuz çok, ayıp bir şey söylüyorsunuz şu an" diye çıkışan Ulueren, "Tanımadığın bir insan için şu yorumu yapmak çok çirkin" diye konuştu.

"Ne alakası var çirkinlikle, profesyonel bunlar" karşılığını veren Özdenak’a Ulueren, "Bir insan için parayı versen böyle yapar demen ayıp.Sizi bu sözünüzden dolayı kınıyorum" dedi.

"Neyi kınıyorsun?" diye soran Özdenak’a Ulueren, "Sen tanımadığın bir adam için böyle konuşamazsın" diye tepkisini sürdürdü.

Bunun üzerine "Profesyonel adam bu" diyen Özdenak’a Ulueren, "Nereden biliyorsun adam tribünlerden gelmiş" diye çıkıştı.

Stüdyodaki diğer isimler ikiliyi sakinleştirmeye çalışsa da, gergin dialoglar devam etti.

Gökmen Özdenak: "Neyi kınıyorsun sen?"
Serhat Ulueren: "Sizi kınıyorum."
Gökmen Özdenak: "Boşversene."
Serhat Ulueren: "Tanımadığı bir insan için buna parayı ver formasını bile satar demek ayıp."
Gökmen Özdenak: "Formasını satar demedim. Formasını öper dedim. Sen nerenle dinliyorsun beni?"
Serhat Ulueren: "Olayı farklı yerlere taşıyorsunuz ayıp bir defa."
Gökmen Özdenak: "Satar demedim, abartma."
Serhat Ulueren: "Ama o noktaya getiriyorsun. Programı ben yönetiyorum. Bu konuda biraz daha duyarlı ve terbiyeli olmaya davet ediyorum."
Gökmen Özdenak: "Terbiyesizlik mi yaptım? sen bana terbiyesizlik yapıyosun."

Stüdyodaki diğer konuklar ikiliyi sakinleştirmekte zorlandı. Tartışma Ulueren’in reklama gitmesiyle sona erdi. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen