Cum. Mar 29th, 2024

Fenerbahçe’nin yeni transferi Moussa Sow hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.


Le 10 Sport Gazetesi, şike ve teşvik soruşturması nedeniyle zor günler geçiren sarı-lacivertli kulübün bütün risklere rağmen büyük rakamlar ödeyerek transfer ettiği Senegalli yıldız ile yaptığı sözleşmeye özel madde koymayı kabul ettiğini yazdı.

Fransa’da yayın yapan Le 10 Sport gazetesi ortaya çok tartışılacak iddia attı. Fenerbahçe‘nin dün resmi sözleşmeye imza attırarak 10 milyon euroya renklerine bağladığı Moussa Sow için "Kendisini garantiye aldı" yorumunu yapan gazetede yer alan haberde, sarı-lacivertli ekibin küme düşürülmesi halinde Senegalli yıldızın sözleşmesinde bedelsiz serbest kalma maddesinin bulunduğu iddia edildi.

"FENERBAHÇE DÜŞERSE GİDER"

Haberde "Fenerbahçe’nin 2. Lig’e düşmesi halinde Moussa Sow bedelsiz olarak takımdan ayrılabilecek" ifadesi yer alırken Fenerbahçe için en geç 15 Nisan’dan önce karar alınacağı öne sürüldü. Gazete bu maddeyle Sow’un menajerlerinin oyuncunun sportif geleceğini riske atmadığı yorumunu yaptı. Milliyet’in haberine göre, bu durumda Fenerbahçe‘nin Lille’e ödeyeceği bonservis bedeliyle ilgili olarak ise herhangi bir bilgi verilmedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen