Per. Nis 18th, 2024

AK Parti Beylikdüzü İlçe Kongresi’ne katılan milletvekili Hakan Şükür, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.


26 Ocak’ta Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ankara‘da gerçekleştirdiği olağanüstü kongrenin ardından felaket tellallığı yapmanın bir anlamı olmadığına dikkat çekti.

Hakan Şükür, "Kongrede farklı farklı fikirler ortaya atıldı. İçinden çıkılmasının zor olduğu bir süreç var. Kongrede herkes fikirlerini dile getirdi. Bu ortamda fazla konuşmak istemiyorum. Ne söylersek söyleyelim birilerini rahatsız edecektir. Türkiye‘de yöneticilik anlayışı değişmediği müddetçe bir yere gelemeyiz. Bazı yöneticiler futbolumuzu kendi istedikleri gibi yönetmek istiyor. Ancak sporun bir gerçeği bir ahlakı var. Yaşanan süreçte toparlanmak zor olur." diye konuştu.

58. maddenin değiştirilmediğinin hatırlatılması ve bundan sonra ne olacağının sorulması üzerine eski milli futbolcu, şu cevabı verdi:

"Yaşanan sürecin içinde değilim. Açıkçası kirlenen söylemlerden bir şey çıkaramadım. Allah hayırlısını versin. Türk sporu bunları hak etmiyor."

58. maddenin değişmemesi yönünde daha önceden bir fikir beyan ettiğini ifade eden Hakan Şükür, "Kulüplerde yapılan toplantıda küme düşmenin kalkmaması yönünde karar verdi. Federasyon, bu süreçte bir formül düşündü ancak kulüpler buna onay vermedi." dedi.

YILDIRIM BAŞKANIN DOĞRU SÖYLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Kulüplerbirliği Vakfı Başkanı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören‘in olağanüstü genel kurulda "Fenerbahçemiz" demesinin Beşiktaş camiası tarafından eleştirildiğinin belirtilmesi üzerine Hakan Şükür, şunları dile getirdi:

"Bizler hepimiz bir kulüp tutabiliriz. Ancak yüreğimizi herkese açmalıyız. Yıldırım Demirören, şu anda Kulüplerbirliği Vakfı Başkanı olarak konuşmuştur. Kendisi şu anda bütün kulüplerin başkanlığını kapsıyor. Ben de Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olsam Galatasaraylı olmama rağmen bütün takımları kucaklardım. Ben Demirören’in ‘Fenerbahçemiz’ sözünü doğal karşılıyorum. Beşiktaşlılar hassasiyet göstererek tepki gösterdiler. Kardeşliği benimseyici, pekiştirici sözler söylemeliyiz. Ben Yıldırım Başkanı’nın doğru söylediğini düşünüyorum."

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen