Sal. Nis 23rd, 2024

Zengin bir ailenin işlerin kötü gitmesinden dolayı uçurumun kenarına gelmesi ve bu sürçte yaşanan olaylar izleyicinin büyük beğenisini topladı.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yer Gök Aşk dizisinin 62. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Bade’nin hamile olduğunu öğrenen Yusuf’un eli kolu bağlanır. Bade çok mutludur ama Yusuf’un tepkisi beklediği gibi değildir. Havva Talat’tan kurtulmayı başarmış, Yusuf’u beklemektedir. Sultan Havva’ya gelir ve Bade’nin Yusuf’a böbreğini verdiğini anlatır.

Havva’nın içini tarifsiz bir korku sarar. Havva’nın hala Ürgüp’te olması Bade’yi deliye çevirir; tehlike çok yakınındadır. Ne pahasına olursa olsun bu bebeği doğurmalı ve Yusuf’u kaybetmemelidir. Bade, Hamiyet’i, hatta kendini bile şaşırtan hamleler yapmaktadır.

Sultan Havva’yı Remzi’nin evine götürür ama onları bir sürpriz beklemektedir. Mehmet silahla Hasan’a yakalanmıştır. Artık her şeyi itiraf etmekten başka çaresi yoktur. Üstelik Bade’nin hamile olduğunu öğrenince, Mehmet için hayatta her şey manasını yitirir.

Herkes bebek haberine çok sevinir. Yusuf ise ne yapacağını bilemez halde, Havva ile Bade arasında sıkışıp kalmıştır. Havva büyük umutlarla Yusuf’u beklerken, Yusuf en sonunda Havva’nın kapısını çalar. Artık kararını vermiştir.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen