Cts. Nis 20th, 2024

Facebook’ta gösterilmemesi gerekenler

Konuşmak iyi gelir derler. Aslına bakarsanız bir şeyler paylaşmakta insana iyi geliyor. Bir kaç fotoğraf yüklemek, durum güncellemesi yapmak, insanlarla iletişim halinde kalmak.

500 milyondan fazla insanın kayıtlı olduğu Facebook’ta, insanlar her ay 700 milyardan fazla dakikalarını geçiriyor.

Ne yazıkki dünyanın en büyük sosyal ağında eğer güvenlik ayarlarınız zayıf ise ne kadar çok insanın sizi izleyebileceğini unutmak çok kolay.

Bunları aklınızda tutarak Facebook’ta gösterilmemesi gereken şeyler listemize bakın.

Facebook boşanma avukatları tarafından oldukça verimli bir yer haline geldi. ABD’de yapılan bir araştırma üst düzey boşanma avukatlarının kanıtların %81’ini sosyal ağlar sayesinde bulduğunu gösteriyor. Geveze durum güncellemelerinden ve suçlayıcı olabilecek fotoğraflardan kaçının.

İşinizden, patronunuzdan ya da müşterilerinizden nefret ettiğiniz Facebook’ta sakın paylaşmayın. Eğer çabucak kovulmak istemiyorsanız güvenlik ayarlarınızı yükseltin. Ayrıca çenesi düşük patronunuzu tanıma ihtimali olan kişiler için arkadaş listenizi kontrol etmek de yarar var.
tutuklu facebook
Her suçlu filmlerde gördüğünüz kadar zeki değildir. İngiltere’de 28 yaşındaki Craig Lynch adındaki hırsızlıktan mahkum edildikten sonra açık hapishaneden kaçtı. Yasalardan kaçabildiği için böbürlenen Lynch Facebook’taki durum güncellemeleriyle polis ile alay etti. Şaşırtıcı bir şekilde 4 ay boyunca tutuklanmamayı başardı.

Hasta numarası yapıyorsanız

Çoğu zaman canımız bir şeyi yapmak istemediğinde bugün kendimi iyi hissetmiyorum deriz. Kendinizi yalancı çıkarmamak için Facebook güncellemelerinize dikkat edin.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen