Çar. Nis 17th, 2024

İstanbul’da Fırtına!

İstanbul’da etkili olan lodos fırtınası bazı binaların çatılarını uçurdu. Boğaziçi Köprüsü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

İstanbul'da Fırtına!

İstanbul’da fırtına özellikle Avrupa Yakası’nda etkili oluyor. Fırtına nedeniyle sallanan Boğaziçi Köprüsü bir süre trafiğe kapatıldı.
Marmara ve Ege Bölgesi’nde beklenen fırtına günlük yaşamı adeta felç etti.
İstanbul’da etkili olan fırtına birçok evin çatısını uçurdu, çok sayıda ağaç da devrildi.
Binalardan düşen cam ve tuğla parçaları büyük tehlike yarattı. Bazı yollar da trafiğe kapandı.
Harbiye’de inşaat iskelesi polis merkezinin üzerine çöktü. Çöken parçaların altında kalan taksideki 2 kişi yaralandı.
Şiddetli fırtına nedeniyle sallanan Boğaziçi Köprüsü de çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Fırtınanın etkisini azaltması üzerine köprüde trafik kontrollü olarak yeniden başladı.
Köprünün halatlarından birinin koptuğuna yönelik iddialar ise yalanlandı.
VAPUR SEFERLERİ İPTAL Fırtına nedeniyle İDO’nun bazı seferleri de iptal edildi. Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy Hattı seferleri şu anda yapılamıyor. Bandırma-Yenikapı-Bostancı ile Bostancı-Yenikapı-Bandırma seferleri de iptal edildi.
100 KİLOMETREYE ÇIKACAK Vatandaşları uyaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, rüzgarın hızının 100 kilometreye kadar çıkabileceğini açıkladı.
Akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına, gece saatlerinde hafifleyecek.
ESKİŞEHİR’DE BİR KİŞİ YARALANDI Eskişehir’de saatteki hızı zaman zaman 100 kilometreye ulaşan fırtına yaşamı olumsuz etkiliyor.
Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu’nda fırtına nedeniyle devrilen ağacın altında kalan üniversite öğrencisi Kerim Yıldırım yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Yunusemre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yıldırım’ın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.
Fırtına nedeniyle bazı iş yerlerinin tabelaları zarar gördü, Eskişehirspor Tesisleri’ndeki antrenman sahasının koruma telleri devrildi, bazı binaların çatılarında hasar meydana geldi. Sürücüler, şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Cep telefonlarıyla iletişim sağlanamadı.
Fırtınanın gün içinde hızını azaltacağı, yarına kadar etkisini sürdüreceği bildirildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen