Cum. Nis 19th, 2024

‘Orhan Baba’yı Yıkan Haber

Ünlü Sanatçı Orhan Gencebay’ın 36 yaşındaki yeğeni Emre Baş hayatını kaybetti.

Haber: 'Orhan Baba'yı Yıkan Haber


Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, bir hafta önce motosikletinden düşerek ağır yaralanan Orhan Gencebay’ın yeğeni Emre Baş, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Bodrum’a bağlı Göktürkbükü Beldesi’nde geçen 19 Haziran günü meydana gelen trafik kazasında, kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybedip yola düşen 36 yaşındaki Emre Baş, ağır yaralanmıştı.

Ünlü besteci ve ses sanatçısı Orhan Gencebay’ın yeğeni olan Baş, ambulansla Acıbadem BodrumHastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi süren Emre Baş, saat 20.00 sıralarında, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Baş’ın hastaneden alınan cenazesi, Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü. Orhan Gencebay’ın ölüm haberi aldıktan sonra hastaneye gittiği, daha sonra da buradan ayrıldığı belirtildi. Emre Baş’ın cenazenin yarın havayoluyla İstanbul’a götürüleceği öğrenildi.

GEÇEN AY DA YENGESİNİ KAYBETMİŞTİ

Orhan Gencebay’ın merhum amcası Mehmet Gencebay’ın eşi Remziye Gencebay, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle geçtiğimiz ay Umurbey Mahallesi’ndeki evinde yaşamını yitirmişti. Acı haberi alan Gencebay, hemen ertesi gün Edirne’ye geldi. Gencebay, burada mahalle sakinlerinin başsağlığı dileklerini kabul etti.

Merhum amcası Mehmet Gencebay’ın eşinin cenazesinde duygusal anlar yaşayan ve “Çok sevdiğim bir yengemdi. Uzun zamandır görememiştim. Kısmet bugüneymiş. Tabutta görmek nasip oldu. Allah mekanını cennet etsin” demişti.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”