Per. Nis 25th, 2024

Eski ATSO Başkanı Kurşunlandı

Aksaray’ın eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) ve işadamı Süleyman Baydilli, bir dinlenme tesisinde silahla vurularak yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Aksaray-Adana karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun dinlenme tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Baydilli, bir fabrika hakkında İrfan A. (34) ile görüşmek üzere akaryakıt istasyonunun dinlenme tesisine gitti.

Baydilli’nin masaya oturması ile birlikte belinde taşıdığı silahı çıkartan İrfan A., iş adamının ayaklarına ateş etti. Ayaklarından yaralanan Baydilli, olay yerine sevk edilen ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Baydilli’nin, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kurşunlama olayına karışan şüpheli İrfan A., Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Şüpheli İrfan A.’nın polislere, Süleyman Baydilli ile aralarında alacak verecek meselesi yüzündün tartışma çıktığını söylediği öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı .

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”