Cum. Mar 29th, 2024

Kartal’dan Bolu’ya Üç Kurşun…

Lige verilen arayı PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile hazırlık maçıyla değerlendiren Kara Kartallar, deplasmanda rakibini Batuhan, Erkan Kaş ve Olcay’ın golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi ‘nin kuruluşunun 20. yılı nedeniyle düzenlenen ve Bolu Atatürk Stadı ‘nda oynanan hazırlık karşılaşmasında Beşiktaş, PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor ‘u deplasmanda Batuhan, Erkan Kaş ve Olcay ‘ın golüyle 3-1 yendi. 7. dakikada Batuhan Karadeniz ve 29. dakikada Olcay Şahan ‘ın attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Siyah-Beyazlı ekip 64. dakikada Olcay ‘ın golüyle skoru 3-0 yaptı.

Boluspor ‘un tek golünü 79. dakikada Gencer ‘den geldi. Karşılaşmaya kaptan olarak çıkan Batuhan, 4 yıl sonra Beşiktaş formasıyla golle buluşmayı başardı. Yıldız oyuncu, en son 6 Ekim 2008 yılında Hacettepe karşısında Beşiktaş formasıyla gol sevinci yaşamıştı.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası ‘nda karşılaşan iki ekip 1-0 ‘lık Boluspor ‘un galibiyetiyle sonuçlanmıştı ve Beşiktaş ‘ı kupadan saf dışı bırakmıştı. Maçın ardından Bolu Valisi İbrahim Özçimen, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AİBÜ Rektörü Hayri Coşkun tarafından Beşiktaş ve Boluspor yöneticileri ile hakemlere plaket verildi.

Boluspor-Beşiktaş: 1-3

GOLLER: Dk. 10 Batuhan, Dk.29 Erkan, Dk.61 Olcay (Beşiktaş), Dk. 80 Gencer (Boluspor)

SARI: Dk.88 Ömer Arslan (Beşiktaş)

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”