Cum. Mar 29th, 2024

Galatasaray Fenerbahçe Justin tv canlı maç

Galatasaray Fenerbahçe maçı Lig Tv canlı izle. Galatasaray Fenerbahçe derbisi 16 Aralık 2012’de Saat 20:00’de. GS FB Maçı ne zaman? Justin Tv canlı maç izle, Lig Tv canlı maç izle, FB TV izle, GS TV izle, Galatasaray haberleri, Fenerbahçe haberleri, Galatasaray Fenerbahçe izle.Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? Tüm detaylar ve canlı maç anlatımı Beyaz Gazete’de.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Fenerbahçe Maçı TT Arena Stad’ında start alacak. GS FB Maçı ne zaman? İşte GS FB Derbisi ile ilgili tüm detaylar. Spor Toto Süper Lig ‘ de 16 Aralık 2012 Pazar akşamı, Fenerbahçe ile Galatasaray saat 20:00’da Türk Telekom Arena Stadyumunda mücadele edecek, GS – FB müsabakasını LİG TV’de naklen yayınlanacak, Galatasaray Fenerbahçe maçını LİG TV naklen yayınıyla HD kalitede seyret. Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izle.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray Fenerbahçe (GS FB) ile karşı karşıya geliyor. Spor toto süper ligde 16. hafta dev bir karşılaşmaya sahne oluyor. İşte Süper Ligin 16. haftasında karşılaşacak olan Galatasaray (GS) ve Fenerbahçe’de son durumlar ve geçen sezon oynanan karşılaşmaların tüm detayları…

– Galatasaray Cephesi –

Galatasaray oynadığı 15 karşılaşma sonrasında 29 puanla Spor toto süper ligde lider konumunda bulunuyor. Galatasaray bu sezon oynadığı karşılaşmalarda toplam 32 gol atarken kalesinde 19 gol gördü. Geçene sezona oranla daha çok gol yiyen sarı kırmızılı ekipte sakat olan kaleci Muslera’nın son durumu maç saatinde belli olacak. Galatasaray’ın derbideki en büyük kozu son haftaların gol kralı olan Burak Yılmaz ve Umut Bulut ikilisi olacak…

– Fenerbahçe Cephesi –

Fenerbahçe ise süper ligde oynadığı 15 karşılaşma sonrasında 27 puan toplayarak Galatasaray’ın ardından 2. sırada bulunuyor. Fenerbahçe bu sezon oynadığı 15 karşılaşmada toplam 23 gol atarken kalesinde 14 gol gördü. Fenerbahçe’nin derbideki büyük kozu son haftaların başarılı ismi Mousa Sow olacak..

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”