Per. Nis 25th, 2024

Bursalı emlakçı, ormana götürüp bıçakladığı eski polisi, 5 saat dolaştırıp ölmesini bekledi.
“Beni hastaneye götür” diye yalvardı

Bursalı emlakçı, ormana götürüp bıçakladığı eski polisi, 5 saat dolaştırıp ölmesini bekledi. Hayatını kaybeden Fethi Doğan’ın, katiline “Beni hastaneye götür” diye yalvardığı öğrenildi.
Bursa’da emlakçılık yapan Yusuf G. (51), alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı eski polis memuru Fethi Doğan’ı (47), ormanlık alana götürerek, karnından ve göğsünden bıçakla ağır yaraladı. Yusuf G., 5 saat boyunca ağır yaralı halde dolaştırdığı eski polisi öldükten sonra ormana atıp hiç bir şey olmamış gibi evine gitti. Eski polisin yakınları müracatta bulununca, sorguda suçunu itiraf eden zanlı, ceset ve olay yerinin adresini polislere gösterdi.

Kendisinin boğuşma sırasında elindeki bıçağı alarak Doğan’ı yaraladığını belirten Yusuf G., daha sonra otomobiline alarak 5 saat boyunca dolaştırdığını anlattı. Yaralı haldeki Doğan’ın saatlerce kendisine beni hastaneye götür diye yalvardığını belirten Yusuf G., ‘Paniğe kapılmıştım, korktum havanın kararmasını bekledim ‘ dedi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”