Sal. Nis 23rd, 2024

Minik baterist Baha “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa “ile yıktı geçti

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programın dün akşamki bölümüne Baha Bayırlı adlı minik bateristin muhteşem performansı damgasını vurdu.

Baha Bayırlı çaldığı bateri ile herkesi kendine hayran bırakırken, 2. turda da herkesin beğenisini kazandı.

MİLYONLARIN YENİ SEVGİLİSİ
Yetenek Sizsiniz Türkiye’de Baha Bayırlı adlı mini baterist yine kendisine milyonları hayran bıraktı. Yetenek Sizsiniz ile birlikte karşımıza çıkan minik Baha yaptığı bateri şovları ile milyonları sevgilisi haline geldi. Muhteşem performansı sonrası yaptığı mimikler ve sempatik hareketleri ile herkesin beğenisini kazandı.

BAHA BAYIRLI’DAN OY REKORU

Baha Bayırlı performanstan önce jürinin yanına giderek mandalina verdi. Hülya Avşar’ın denen getirdin sorusuna cevap veren Baha Bayırlı’açıkmışsınızdır’ dedi. Baha Bayırlı’nın Hülya Avşar’a verdiği beri için tıklau cevap tüm salonu kahkahaya boğdu.

Televizyona daha önce çıktın mı?

-Çıktım

Gördün mü kendini?

-Evet gördüm-

Okula gidiyor musun peki?

Hayır sadece buraya katıldım

Bateri çalmaya nasıl başladın?

Büyük bateri aldık. Tıs Tıs…

Bateri çalmayı kim öğretti sana?

Babam öğretti.

Hülya Avşar Baha Bayırlı’ya daha önce söylediği’poponu ısıracağım’ sözünü hatırlattı. Hülya Avşar Baha Bayırlı’ya ‘daha önce de ne demiştim sana hatırlıyor musun’ dedi. ‘Baha Bayırlı evet biliyorum’ dedi. Avşar’ne yapacağım peki?’ diye sordu. Baha Bayırlı’dan gelen cevap tüm salonu kahkahaya boğdu.’Popomu ısıracaksın’

Baha Bayırlı jüriden 3 eveti kaparken, yüzde 99’la oy oranı ile finalin yolunu tuttu.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”