Cum. Mar 29th, 2024

Ünlü sanatçı yoğun bakımda

12 yıldır kanser ile mücadele eden Türk müziğinin büyük seslerinden Ferdi Özbeğen’in doktorları acı haberi verdi: Beyinde ağır hasar var

Yılların duayen sanatçısı Ferdi Özbeğen’in beyin fonksiyonları neredeyse durdu.

12 yıldır kanser ile mücadele eden ünlü sanatçı geçtiğimiz hafta son tetkiklerini yaptırdı. Kan sonuçları kemik testi ve diğer sonuçlar endişe verici değildi. Dün sabah nefes alıp vermesinde bir tuhaflık belirdi. Manevi oğlu bu süreçte yaşananları şöyle anlattı:’Ferdi Bey solunumu bozulunca acil ambulans aradım. Aspiratör cihazının olduğu bir hastane aradık. Durumu daha da ağırlaşmaya başlayınca Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Reanimasyon Serivisi’ne kaldırdık. Hemen yaşam ünitesine bağlandı.’ Sabah’a bilgi veren görevli doktorlar ise sanatçının durumunun çok çok ağır olduğunu durumunun stabil tutabilmek için çok uğraştıklarını ancak 12 yıldır kanser ile mücadele eden yaşlı bir bedenin bazı dirençsizliklerinin normal karşılanması gerektiğini söyledi. Doktorları bugün öğle saatlerinde uyandırmaya çalışacakları Özbeğen için daha sonra ailenin de görüşünü alarak gerekli prosedörleri uygulayacaklarını açıkladı.

ÜREK HASTANEYE KOŞTU
‘Yani bir nevi beyin ölümünden mi bahsediyorsunuz? diye sorulduğunda doktorlar,’Malesef bu konuda şu anda olumlu konuşamıyoruz. Ama tecrübelerimize göre değerli sanatçımızın geriye dönüşü neredeyse imkansız görülüyor’ cevabını verdi. Acı haberi alan sanatçı dostlarından Ali Poyrazoğlu Adana’da turnede olduğunu ve bugün İstanbul’a gelip Özbeğen’in yanında olacağını söyledi. Fatih Ürek ise acı haberi alır almaz hastaneye koştu.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”