Cum. Mar 29th, 2024

Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler (Gönüllüler Takımı Tanıtım Fragmanı) İzle

Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler (Gönüllüler Takımı Tanıtım Fragmanı) İzle… Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2013’ün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2013 17 Mart’ta Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2013’ün gönüllü isimleri de belli oldu. İşte Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2013’ün Gönüllü kadrosu…

Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasındaki Gönüllüler Takımı’nı tanıtan Star TV’den bir fragman yayınlandı. Gönüllüler Takımı’nda Yetenek Sizsiniz Türkye’den tanıdığımız Hilmi Cem İntepe de yer alıyor.

İŞTE SURVİVOR 2013’ÜN YARIŞMACILARI (TIKLA)

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2013 17 Mart’tan itibaren Star Tv ekranlarında olacak. Yarışma bu sene, geçtiğimiz yılların aksine Dominik Cumhuriyeti’nde değil Panama’da çekilecek. Survivor Ünlüler – Gönüllülerin büyük mücadelesine sahne olacak bu yılki yarışmada peki kimler yarışacak?

İşte bu sezon Survivor Ünlüler-Gönüllülere katılacak ünlü yarışmacılar;

Habertürk Gazetesi yazarı Nazenin Tokuşoğlu, Fetih 1453 filminde oynayan Cengiz Coşkun, model Irmak Atuk, eski milli futbolcu Ümit Karan ve Kavak Yelleri ‘ nin Efe ‘ si Dağhan Külegeç, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, rahmetli Barış Manço’nun oğlu DJ Doğukan Manço, Dünya Fair Play ödülünü alan Erhan Yavuz’un ardından Ilıcalı, sürpriz bir ismi daha kadroya ekledi. “Krem” dizisindeki Rüya rolüyle adını duyuran Brezilyalı model Larissa Gacemer da Panama’da açlıkla, vahşi doğayla ve rakipleriyle mücadele edecek.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”