Per. Mar 28th, 2024

Halk TV’nin İlginç Ramazan Ayı Fragmanı!

CHP’nin kanalı Halk TV’de son günlerde dönen, kanalın Ramazan ayı programını tanıttığı fragman, izleyenleri şaşkına çeviriyor.

Taksim’deki Gezi Parkı olayları sırasında yaptığı yanlı yayınlarıyla dikkat çeken ve bu sebeple RTÜK’ten ceza alan Halk TV , ‘#direnramazan’ hashtag’iyle tanıttığı Ramazan akışında yer yer sitcom’ları aratmayan bir Ramazan ekranı vaadediyor.
1 dakika 20 saniyelik fragmanda ilk şok Ayşe Sucu ile başlıyor. Müslüman kadının Modern yüzü spotuyla verilen tanıtımda İftar programı hakkında fikir veriliyor. ‘Vitrin müslümanlığı bitiyor, gerçek İslam geliyor’ sloganıyla bezenen tanıtımda kanal, Mübarek Ramazan ayını da bir şekilde gezi olaylarına bağlamayı başarıyor(!). Halk TV burada farkını gösterip, Teravih saatinde gezi ruhunun oluşturduğu parklardan canlı yayın yapacağını duyururken ‘anti kapitalist Müslümanların da’ orada hazır bulunacağını müjdeliyor!
Ramazan akışındaki ilginçlikler bununla da sınırlı değil.
Ramazan klasiğini ‘Müzik, eğlence, sohbet’ olarak niteleyen kanal, asıl sürprizi sonlara saklıyor. Programda merak edilen soruları cevaplayacağını açıklayan Halk TV, burada bombayı patlatarak Zekeriya Beyaz ‘ı sevenleriyle buluşturmayı vadediyor. Halk TV Zekeriya Beyaz’ın, dinimizde doğru bilinen yanlışları bir bir açığa çıkaracağını da iddia ediyor.
Fragmanın finalinde yine aynı hashtag ‘#direnramazan’ karşımıza çıkıyor. Ramazan, sabretmeye, nefsi arzulara direnmeye vesile olduğu için müslümanlara mı, yoksa başka yerlere mi mesaj verdiği anlaşılmayan kanalın Ramazan yayını merakla bekleniyor. (SamanyoluHaber.Com)

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”