Pts. Mar 25th, 2024

Ucuz iPhone’a ait en son sızıntı

Apple’ın yeni nesil iPhone’larını sunması beklenen tarihe yaklaşıldıkça, telefonlara ait sızıntılara her gün bir yenisi ekleniyor.

En son sızıntı, Apple ‘ın plastik kaplama sunacağı ‘ucuz iPhone ‘a ait. Sızıntının kaynağı ise bu sefer Asya değil, Fransa.

Apple ‘ın yaz sonunda veya sonbaharda iPhone 5S ve plastik kaplama olan düşük ücretli iPhone modelini sunması bekleniyor. Bugüne kadar iki modele ait çok sayıda sızıntı yaşanırken, en son sızıntı, ‘iPhone Light’adını taşıması beklenen ucuz iPhone ‘a ait.

Fransa ‘nın Apple haberlerine odaklanan Nowwhereelse.fr sitesinde beliren fotoğrafta, iPhone Light için üretildiği öne sürülen farklı renklerdeki kaplamalar görünüyor.

Fransız sitesi, beklendiği gibi plastik kaplamaların ‘Asyalı bir kaynak’tarafından kendilerine iletildiğini belirtti. Söz konusu kişinin Çinli olduğu ifade edildi.

Business Insider ‘ın haberine göre, fotoğraflar bugüne kadar ortaya atılan iddilarla uyuşuyor. Birincisi, plastik çerçeveler bahsedildiği gibi birçok renge sahip, ikincisi de Apple ‘ın yeni işletim iOS 7 ‘nin canlı renklerle bezenen görünümüne uyum sağlıyor.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”