Per. Mar 28th, 2024

Karadayı Dizisi 37. Bölüm özeti

Karadayı için geri sayım, heyecanlı başladı!

Pazartesi akşamlarının zirvedeki dizisi Karadayı, yeni sezonun ilk tanıtım filmiyle merak uyandırdı. Karadayı, yeni bölümüyle 9 Eylül’de atv’de başlıyor!

Ay Yapım’ın atv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi’ Karadayı’ uzun süre etkisi altında bırakan sezon finaliyle geçtiğimiz Haziran ayında izleyiciyi ekran başına kilitlemişti.

Sezon finalinde yaşanan Mahir Kara’nın itirafı herkes için sürpriz olurken, Necdet’in Hakime Feride ile konuşmak istemesi, Serra’nın Savcı Turgut’a ifadesini değiştireceğini söylemesi Karadayı hayranlarına ‘gerçekler, sonunda ortaya çıkacak’ yorumunu yaptırtmış ve heyecanı zirvede bırakmıştı.

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı dizinin yeni sezona dair ilk tanıtım videosu ise tam anlamıyla nefesleri kesti.

Yeni sezon tanıtımı herkesi şaşkına çevirdi

Yayınlanan tanıtım filminde Mahir Kara’nın elleri kanlar içindeki hali ve hastaneye götürdüğü kişinin Savcı Turgut olduğunun ortaya çıkmasıyla; yeni sezonda hiç beklenmedik olayların ve çok büyük sürprizlerin yaşanacağının sinyali verilmiş oldu.

Yayınlandığı dakikalarda sosyal medyada gündem yaratan’Karadayı’ yeni sezonda da zirveyi kimseye bırakmayacağını şimdiden kanıtladı.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”