Cum. Mar 29th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu 196. Yeni Bölüm Fragmanı İzle (Yeni Sezon)

Kurtlar Vadisi Pusu 196. Yeni Bölüm Fragmanı İzle (Yeni Sezon)… Kurtlar Vadisi Pusu bu sezonda da yine sürprizlerle dolu olacak. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda da rating rekorları kırmaya hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezona ne zaman başlayacağı da belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleriyle 12 Eylül’den itibaren ATV ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 196. yeni bölüm fragmanı…
ATV ‘ nin reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”nun yayın tarihi belli oldu. 11. sezonda yine ATV ekranlarında yer alacak dizi 12 Eylül Perşembe akşamı yeni sezona merhaba diyecek.

Yeni sezonda Polat’ın koltuğuna kimin oturacağı ve dağılan İhtiyarlar Heyeti’nin yeniden kurulup kurulamayacağı aydınlığa kavuşacak. Mısır, Suriye ve bölge sorunları hakkında bu sezon da çok şey söyleyecek dizinin ilk fragmanı da büyük ilgi gördü.

POLAT ALEMDAR ÖLDÜ MÜ?
Final sahnesi izleyicinin kafasını karıştırdı. Sizin açınızdan bu soruya cevap vermek elbette güç. Yine de sormak istiyorum, Polat öldü mü? Öldü ise nasıl dirilecek?
O, bu senenin en büyük sürprizi… Bu sürprizi birlikte izleyip göreceğiz. Polat Alemdar, sadece Türkiye’nin değil, bölgenin en büyük karakteri, en büyük aksiyon ve fikir adamı. Bu soru tabii ki bütün Vadi izleyicilerini etkilemiş durumda ama yazdığımız senaryo Polat Alemdar’ın izleyicisini tatmin edecektir.
Ülke ve dünya gündemi yakından takip eden dizinin yeni bölümlerinde Mısır, Suriye ve bölge sorunları ile ilgili dikkat çekici ayrıntıların ipuçlarını veriyorsunuz. Bir diziye bu denli mesaj yüklemenin, senaryo açısından ne gibi artıları ve eksileri oluyor?
Biz gündemi bire bir takip ediyoruz diye bir şey demiyoruz. Ortada medyanın sunmuş olduğu bir gündem var. Kamuoyunda oluşturulan, bize dayatılan bir gündem. Biz 11 yıldır bunun arka planını; gündemin nasıl oluşturulduğunu, nasıl yaratıldığını, bunu yaratan güçlerin kimler olduğunu ve bundan nasıl nemalandığını, gündem oluşturmanın bunlara maddi manevi getirisini anlatıyoruz.

06 Eylül 2013 Cuma

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”