Cum. Mar 29th, 2024

Gabar’da askerlere bayram sürprizi
Genelkurmay’ın düzenlediği organizasyonda dağda nöbetteyken annesini karşısında gören asker büyük şaşkınlık yaşadı.

Genelkurmay Başkanlığının organize ettiği etkinlik kapsamında, 6. Motorize Piyade Tugay Komutanlığında vatani görevlerini yapan 5 askerin ailesi kışlaya davet edilerek, sürpriz şekilde çocuklarıyla buluşturuldu.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
ASKERE ÇİFTE BAYRAM
Er Cihan Şahin, Onbaşı Ömür Özeken, Er Murat Biyan ve Er Mustafa Kutluca, İstanbul, Kırklareli, Siirt ve Şanlıurfa’dan getirilen aileleriyle bir araya geldi. Çocuklarına sarılarak hasret gideren aileler, kendilerine en büyük bayram hediyesinin bu şekilde verildiğini ve adeta çifte bayram yaşadıklarını dile getirdi. Askerler de kendilerini bayramda aileleriyle buluşturan komutanlarına teşekkür etti.

‘KUZUCUĞUM,YAVRUCUĞUM’
Bu arada bin 500 metre yükseklikteki Halis Tepesi mevzisinde nöbet tutan 5 aylık asker Piyade Onbaşı Ünal Yakar’a, Osmaniye’den getirilen ailesi zırhlı araçla bölgeye götürülerek sürpriz yapıldı. Nöbet kulübesinde anne ve babasını karşısında gören Piyade Er Yakar, sevinçten gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlunu yaklaşık 3 aydır görmeyen anne Songül Yakar’ın’ Kuzucuğum, yavrum’ diye seslenmesi duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Anne Songül ve baba Mehmet Yakar, çok mutlu olduklarını belirterek, vesile olanlara teşekkür etti. Yakar ailesi, çocuklarının askerlik yaptığı mevziyi gezerek, silah arkadaşlarının da bayramını kutladı.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”