Per. Nis 18th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Abdulhey’i ‘Beni Böyle Sev’ Şarkısını Söyledi

Kurtlar vadisi pusu dizisinin ağır abisi Abdülhey aşık oldu. Gittiği bir mekanda Karaokeye katılarak Orhan Gencebay’ın ‘Beni Böyle Sev’ Şarkısını söyledi. Abdulhey karaokenin ardından Gaye’ye yaptığı evlenme teklifine ‘evet’ cevabı aldı.
Kurtlar vadisi pusu dizisinin bu hafta yayınlanan 207. Yeni bölümünde dizinin ağır abisi Abdulhey Çoban evlenme teklifi ettiği Gaye ile gittiği bir karaoke bar’da Gaye için Orhan Gencebay’ın ‘Beni Böyle Sev’ isimli eserini seçerek karaoke yaptı.


Abdulhey’in Gaye için şarkı söylemesinin ardından Gaye Abdulhey’in kendisine yaptığı evlilik teklifini kabul etti ve duygusal anlar yaşandı.
Abdulhey ve Gaye’nin bu sehnesi Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 207. bölümüne damgasını vurdu.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 207. bölümünde Abdulhey’in seslendirdiği Orhan Gencebayın ‘Beni Böyle Sev’ şarkısının sözleri: Beni böyle sev seveceksen Olduğum gibi göreceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin Sen gönlümde Kâbe sen meleksin Sen herşeysin Sen ümitlerimin tek kaynağı Sen aşkın bence taa kendisisin Sevme diyemem sev de diyemem Sen de dertli ol diyemem Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Görmedin mi gözlerimde Bir mahkumun en son arzusunu hasretini Görmedin mi gözlerimde Seni çılgın gibi sevdiğimi İster sevgi ol istersen kin İsterdim benim ol benim Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme ömrüme girme gönlüme Ne dertliymiş bu diyeceksen

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”