Cum. Nis 19th, 2024

Eser Yenenler, Ahmet Yüksel’in Yetenek Sizsiniz Türkiye’deki ikinci tur performansının ardından yaptığı yorumla seyirciyi kahkahaya boğdu.

Ekranların vazgeçilmezi haline gelen Yetenek Sizsiniz Türkiye, Türkiye’nin yeni yeteneğini aramaya devam ediyor. Yetenek sizsiniz Türkiye’nin 18 ocak 2014 cumartesi akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar performanslarını sergilediler ve keyifli anlar yaşandı.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Yüksel’in Yetenek Sizsiniz Türkiye’deki ikinci tur performansının ardından yaptığı yorumla seyirciyi kahkahaya boğdu.

Gösterinin kendisine garip geldiğini ve birşey anlamadığını belirten Eser Yenenler, daha önce sahnede hiç böyle birşey görmediğini söyledi. Yarışmacıya bir üst turda ne yapacağını soran Eser Yenenler yarışmacıdan ‘Kimsenin hayal bile edemeyeceği bir şovla geleceğiz. Yetenek Sizsiniz tarihinde görülmemiş bir şov yapacağız.’ cevabını aldı. Yarışmacının bu cevabına karşılık Eser Yenenler, ‘Ben bu şovu da hayal edemezdim. Bir şov hayal edeceksem de bunu etmezdim ben. bu turda bunu yaptılarsa sonraki turda…’ dedi.

Yarışmacı Ahmet Yüksel’in 3. turdaki ekibinin hazır olduğunu ve görenlerin şaşıracağını söylediği sırada Eser Yenenler, ‘3 memesi mi var? Nedir abi?’ yorumuyla stüdyoda kahkaha tufanı yaşattı.

Ahmet Yüksel Yetenek Sizsiniz Türkiye’deki ikinci tur performansında seyircilerin %16’sının olumlu yönde oyunu aldı

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”