Sal. Nis 16th, 2024

Medcezir Dizisi 18. Yeni Bölüm Fragmanı İzle (17 Ocak 2014)

Çağatay Ulusoy, Gizemli, Serenay Sarıkaya, Medcezir Dizisi

Medcezir Dizisi 18. Yeni Bölüm Fragmanı İzle (17 Ocak 2014)… Medcezir dizisi 18. yeni bölüm fragmanı Star TV’den yayınlandı. Medcezir dizisi 18. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Beğenilerek izlenen Medcezir dizisinin 18. yeni bölümü 17 Ocak Cuma akşamı kendi saatinde Star TV’de olacak. Medcezir 18. bölümde neler olacağı ise dizi fanatiklerini düşündürüyor. Medcezir 18. bölümde Yaman ile Mira’nın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. İşte Medcezir dizisi 18. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

Çağatay Ulusoy’un ‘Yaman’, Serenay Sarıkayan’nın ise ‘Mira’ karakterini canlandırdığı Star TV’nin sevilen dizisi Medcezir 18. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Gizemli bir aşk hikayesini konu edinen Medcezir dizisinin 18. bölümde neler olacağı merak konusu.


Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Medcezir’in 17. bölümde yaşanan olaylar…

‘ Tozludere ‘ deki hayatı, Yaman ‘ ın ayağına bir kere daha dolanır. Eski arkadaşlarına uzattığı yardım eli, geleceğini yakabilecek bir ateşe dönüşür. Selim, bütün çabalarına rağmen Yaman ‘ ın hayatının elinden kayıp gidebileceğini ilk kez fark eder ve restini çeker. Yaman ‘ dan geri dönüşü olmayan bir tercih yapmasını ister.Zaman geçtikçe aralarındaki uçurumun büyüdüğünü fark eden Mira, Yaman ‘ la konuşmak için eline geçen ilk şansı değerlendirir.

Ancak kırgınlığı, Yaman ‘ a zırhlarını yeniden giydirmiştir. Mira ‘ nın sesi önündeki duvarları aşıp, Yaman ‘ a kadar ulaşmaz. Mira, çaresizce Enderden yardım ister. Ender masum bir oyunla gençleri buluşturur.Bir yanda Tozludere, bir yanda yeni hayatı..

Bir yanda geçmişi, bir yanda geleceği, bir yanda vicdan azapları bir yanda Mira.. Yaman kendini iki arada kalmış hissederken, eski ve yeni hayatındaki bütün açık hesapları kapatmak için büyük bir fırsat yakalar…

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”