Cts. Nis 20th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu Fragman – Kurtlar Vadisi Pusu 217. Yeni Bölüm Fragmanı İzle – HD

Necati Şaşmaz, Atv, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Filistin, Kurtlar Vadisi İrak, Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi, Polat Alemdar

Kurtlar Vadisi Pusu Fragman – Kurtlar Vadisi Pusu 217. Yeni Bölüm Fragmanı İzle – HD… Kurtlar Vadisi Pusu 217. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 217. yeni bölüm fragmanı 1 hafta aradan sonra yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 217. yeni bölümde neler olacağı ise merak kousu. Kurtlar Vadisi Pusu 217. yeni bölüm 6 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 217. yeni bölüm fragmanı…

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Yeni Fenomeni ‘Baltazar’

Kurtlar Vadisi Pusu – Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni kötü fenomeni Baltazar. Kurtlar Vadisi Pusu müdavimleri Polat Alemdar, Abdülhey, Memati ve Cahit gibi iyi karakterlerin yanı sıra İskender Büyük, Tilki Andrey ve Poyraz gibi ‘kötü karakterleri’ de şu zamana kadar beğeniyle izlediler. 10 yılı aşan dizi tarihinde sayısız kötü karakter önplana çıkarken, birçoğu izleyiciler ile aralarında özel bağ oluşturmayı başardı.

Kurtlar Vadisi Pusu – Yeni sezonda diziye dahil olan Baltazar’da kısa sürede sevilen kötü karakterler arasına girdi. Pusat’ın sokakları ele geçirmek için kafa tuttuğu Baltazar şiddeti artan bu mücadele ile birlikte dizide önemli bir yer almaya başladı. Daha önce Ezel, Bir Çocuk Sevdim, Pis Yedili, Yol Ayrımı gibi yapımlarda yer alan Murat Aydın tarafından canlandırılan Baltazar, İstanbul’un suç sebekesini elinde BG bulunduran bir mafya lideri.

Kurtlar Vadisi Pusu – Baltasına ve zarlarına düşkünlüğü sebebiyle bu lakabı alan Baltazar ilk defa Pusat’ın elektronik kumarhanesini basması sonucunda izleyicilerin karşısına çıktı. Suriyeli mültecilere oynattığı kumar üzerinden milyonlar kazanan Baltazar, Raskoln’ün de ilgisini çekmeyi başardı. Geçtiğimiz bölümde Raskoln ve Sarp mekanında ziyaret ettikleri Baltazar’a ortaklık teklif etmişti.

Kurtlar Vadisi Pusu – Pusat ile Baltazar kapışması izleyicileri ekrana kilitliyor. Pusat – Baltazar kapışması Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri tarafından ilgiyle takip ediliyor. İkili sık sık karşı karşıya gelirken, birbirlerine kestikleri raconlar heyecanla izleniyor. BG Son bölümde Pusat hapishaneye düşmüş, Baltazar da bunu fırsat bilerek Suriyeli mültecileri kaçıran İmdat ve İhsan’ı ele geçirmişti. Son sahnede ise hapisten kaçmanın bir yolunu bulan Pusat, İmdat ve İhsan’a Rus ruleti oynatan Baltazar’ın kafasına silah dayamıştı.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”