Pts. Mar 25th, 2024

Survivor 2014 – Turabi Çamkıran Herkese Meydan Okudu!

Acun Ilıcalı, Ahmet Dursun, Duygu Bal, Survivor, Ünlüler

Survivor, 2014 sezonunda yeni yarışmacılarıyla izleyicilerle buluştu. Sezonun ilk kavgası da yaşandı.

Star TV’de Acun Ilıcalı’nın yönetimindeki Survivor’un 2014 sezonu başladı. Yarışmanın ilk bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasında kıyasıya bir mücadele yaşanmıştı. Ödüllü yarışmanın ardından yarışmacıların arasındaki diyalogların sürekli küfürleşmeleri nedeniyle sansürlenmesi dikkati çekmişti.

Gönüllüler takımından Akın Saatçi, son olarak yapılan oylama sonucuyla ünlüler takımına geçmişti.

Gönüllüler takımına Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından katılan Turabi Çamdağ, takım arkadaşları ile ve ünlüler takımı ile ciddi ciddi kavganın eşiğine geldi. Olaya Acun Ilıcalı müdahale etti.

İşte bu sezon Survivor’a katılan ünlü yarışmacılar;

Tolga Karel (Oyuncu), Gökhan Keser (Oyuncu, şarkıcı), Ahmet Dursun (Futbolcu), İsmail Baki Tuncer (Komedyen),Duygu Bal (Voleybolcu), Merve Aydın (Milli atlet), Serenay Aktaş (Oyuncu), Eda Özerkan (Oyuncu).

Ünlüler takımından çekinmediklerini ve kendilerinin daha güçlü olduğunu iddia eden gönüllüler bakalım adada nasıl bir mücadele verecek?

İŞTE SURVİVOR’DA DÜN YAŞANANLAR

Survivor Yarışmasının gönüllü yarışmacıları

Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Akın Saatçi, Ertunga Gemuhluoğlu, Ekrem Toraman, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı.

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu, televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor bu sene Dominik’te çekiliyor. Zorlu yarışmacılar kendilerini koşullara uygun olarak ayarlarken, yarışmadan ilk fotoğraf basına sızdı.

Turabi Çamkıran: Turabi aslında Ilıcalı’nın yanından hiç ayrılmamış diyebiliriz. İlk olarak ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında boy gösteren Turabi son olarak da ‘Yetenek Sizsiniz’de boy göstermişti.

Akın Saatçi: Onu aslında Baba Ocağı dizisinden yakından tanıyoruz. Saatçi Survivor için de,’Her savaşı veririm ama asla vazgeçmem.’ diyerek iddiasını ortaya koydu.

Mert Palavaroğlu: Gösteri dünyasından, radyoya ve spora kariyer geçmişinde olmayan yok Mert’in. Survivor’ı ise kazanma hırsı o kadar büyük ki,’ Gözlerimden ateş bile çıkarırım.’ diyor tanıtımda.

Yiğit Dikmen: Uzun yıllar futbol oynamış şimdilerde ise Crossfit’le uğraşıyor. Yiğit, kardeşi konservatuar öğrencisi Yağızhan’ın dizilerde rol almasından da heves ederek Survivor’a katılma kararı almış. O da tıpkı Hilmicem gibi ada dönüşü setlerin yolunu tutmuş.

Ekrem Toraman: Gönüllüler adasının beyni ya da Mustafa Topaloğlu’ndan örneklerini gördüğümüz şekilde filozofu olacağı düşünülen Ekrem Toraman da iddialı bir yarışmacı.

Ertunga Gemluhoğlu: Lost dizisinin John Locke karakteri gibi kendinden emin duruşuyla dikkat çekti Ertunga. Bakalım gönüllülere ağabeylik edecek gibi görünen Ertunga Lost’takiler gibi ada şartlarına tahammül edebilecek mi?

Sahra Işık: Bu yıl Survivor’da yarışacak bir diğer isim de voleybol sahalarından geldi. Ünlü voleybolcu Sahra Işık gönüllüler kontenjanına dahil oldu ve Survivor biletini kaptı. 1.80 boyunda ve 58 kilo olan Sahra voleybolun yanında modellik de yapıyor.

Samanta: 24 yaşındaki Samanta Gana kökenli. Güzelliği ise 16 yaşında katıldığı bir yarışmada tescillenmiş. Samanta aynı zamanda tıp öğrencisi ve tam 6 dil biliyor.

Berna Canbeldek: Yine ‘Yetenek Sizsiniz’den adaya transfer olan dikkat çekici isimler arasında Berna. Gösterileriyle finale kadar yükselmişliği var. Boyu 1.69, şimdilik de 56 kilo.

Müge Uzel: Gönüllüler adasının kuşkusuz bu sezon en çok konuşulacak isimleri arasında çarpıcı güzelliğiyle dikkat çeken Müge Uzel geliyor. Müge hem güzel hem iddialı.

Survivor’da oyun sonrası korkutan anlar

Survivor, 2014 sezonunda yeni yarışmacılarıyla izleyicilerle buluştu.

Survivor yarışmasının yeni sezonu dün akşam Star TV’de yayınlanan bölümüyle start aldı. Oldukça heyecanlı başlayan yarışmanın ilk bölümü kıyasıya mücadelere sahne oldu. İlk olarak yapılan ‘ateş oyunu’nda son olarak ‘Gönüllüler’ takımdan yarışan Berna, oyun sırasında bir anda fenalaşıp yerde kaldı. İşte korku dolu o anlar…

Survivor Adasında küfür şoku!

2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler’de ilk bölümü ile seyircileri ekrana kitledi. İlk bölümde küfür ve sakatlıklık damgasını vurdu.

Survivor Star TV ekranlarında başladı. İlk bölümü pazar akşamı yayınlanan Survivor’da yarışmacılar arasındaki rekabet görülmeye değerdi. Survivor Ünlüler Gönüllüler’de ilk ödül oyunu kıyasıya bir çekişmeye sahne oldu. İki tarafta altışar kişilik takımlarla yarıştılar.

Oyunun birinci turunu gönüllüler rahat kazandı. Oyunun ikinci turunda ünlüler oyuna ağırlıklarını koyarak durumu 1-1 e getirdiler. 3 turda ise yine ünlüler daha iyi mücadele ederek ilk ödül oyununun kazananı oldular. Oyun sırasında yarışmacıların bir hayli gergin olduklar gözlerden kaçmadı. Özellikle eski Beşiktaşlı futbolcu Ahmet Dursun arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirildi. İlk ödül oyunununda kazanan takım ateşin sahibi olurken kaybeden takım ise 2 gün boyunca ateşsiz kaldı.

Survivor’da küfür şoku!

Survivor’da ikinci ödül oyunu oynanırken yarışmaya Serenay Aktaş’ın sakatlanması damgasını vurdu. Oyunun oynandığı platformda yüksek denilebilecek seviyeden sırt üstü düşen yarışmacı arkadaşları tarafından oyun alanının dışına taşındı.

Yarışma devam ederken gönüllüler Serenay Aktaş’ın küfür ettiğini iddia etti. Serenay Aktaş’ın tam olarak ne söylediği öğrenilemezken ünlüler arkadaşlarını sakin olmaları konusunda uyardı.

Dünyanın en zorlu yarışması Survivor’da bu sezon yarışacak ünlüler ve gönüllüler takımı belli oldu.

Büyük bir merakla beklenen yarışma bu sezon Dominik Cumhuriyeti’nde yapılacak. Yarışmanın ünlüler takımı sanatçı ve sporcu kadrosu ile dikkat çekiyor.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”