Per. Nis 18th, 2024

Survivor Gönüllüler Takımındaki Müge Uzel’e Böcek Şoku!

Acun Ilıcalı, Ahmet Dursun, Duygu Bal, Survivor, Ünlüler

Survivor Gönüllüler Takımındaki Müge Uzel’e Böcek Şoku! İzle… Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler yeni bölümleriyle Star TV’de yayınlanmaya başladı. Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler’de ilk bölümden kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler’in dün akşam yayınlanan son bölümde 2 ödül oyunu oynandı. Survivor 2014’ün ilk ödül oyununu Ünlüler Takımı, 2. ödül oyununu ise Gönüllüler Takımı kazandı. İşte Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler’in ilk bölümünden görüntüler…

Dünyanın en zor yarışması Survivor 2014 sezonuna dün akşam başladı. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor ilk bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.

Televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor Ünlüler ve Gönüllüler ilk bölümüyle ekranlara geldi. Her hafta farklı bir maceraya sahne olacak “Survivor 2014” bu sezon da Dominik’te gerçekleşecek.

Survivor 2014’te İlk Hafta

Star TV’de Acun Ilıcalı’nın yönetimindeki Survivor Ünlüler Gönüllüler’in 2014 sezonu başladı. Yarışmanın ilk bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Ödüllü yarışmanın ardından yarışmacıların arasındaki diyalogların sürekli küfürleşmeleri nedeniyle sansürlenmesi dikkati çekti.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”