Cum. Mar 29th, 2024

Küçük Ağa 11. bölüm fragmanı izle 8 Nisan 2014 Salı

Küçük Ağa Dizisi

Kanal D ‘ nin beğenilen dizisi Küçük Ağa 11.bölüm ile 8 nisan 2014’te Tv ekranlarında olacak.Sevilen dizi Küçük Ağa 11.bölüm fragmanını buradan izle yebilirsiniz.Küçük Ağa’da kıskançlık rüzgarları esiyor.Küçük Ağa her salı akşamı Kanal D ekranlarında sizlerle.

Küçük Ağa’da Ali, Sinem’i çileden çıkarıyor
Ali, Okan yüzünden başını yine derde sokuyor. Sonrasında olanlar ise Sinem ‘ in iyice sinirlerine dokunuyor.

Sinem ‘ in Başak ‘ a karşı olan tavrı devam etmektedir. Bu arada Okan, hâlâ Başak ve Derya ‘ nın peşindedir. Bu durum karşısında Ali yine başını belaya sokar. Sonrasında olanlar ise Sinem ‘ in iyice sinirine dokunur. Mehmet Ağa ‘ nın başına gelenler ise, herkesi Urfa ‘ ya taşıyacak ve bir araya toplayacaktır.

Mehmetcan, Derya’ya abayı yakıyor
Mehmetcan, Derya ‘ ya iyiden iyiye abayı yakıyor.
Mehmetcan okuldaki kız arkadaşına iyice abayı yakmıştır. Derya ‘ nın mutlu olması için elinden geleni yapmaktadır. Mehmetcan ve Ali ‘ yi doğum gününde gören Okan, yine aksiyon yaratır.

Mehmet Ağa ve Küçük Ağa ‘ nın, dede – torun başına gelenler herkesi şaşırtır.

Sinem ve Başak arasındaki negatif elektrik oldukça yüksektir. Nur, Sinem için yine kolları sıvar ve Ali ‘ yi çıldırtır.

Mehmetcan ve çetesi ise yine okulda iş başındadır.

Salı’nın bİrİncİsİ Küçük Ağa
‘ Küçük Ağa ‘ Salı’nın bİrİncİsİ

‘ Küçük Ağa ‘ İlk bölümden zİrveye yerleştİ
Zirvenin adı değişmedi!
Kanal D ‘ nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi ‘ nin oynadıkları sevilen dizisi “Küçük Ağa”nın Salı akşamı ekrana gelen bölümü milyonları yine ekran başına kilitledi ve hem Tüm Kişiler ‘ de hem de A/B Sosyo Ekonomik Statü ‘ de birinci oldu.

Sevilen dizinin bu bölümü Tüm Kişiler ‘ de yüzde 13.12 reyting ve yüzde 29.37 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü ‘ de de yüzde 13.27 reyting ve yüzde 28.64 izlenme payı ile yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.Kanal D Salı günü ayrıca; Prime Time Tüm Kişiler ‘ de yüzde 24.24 izlenme payı, Prime Time A/B SES ‘ te yüzde 23.81 izlenme payı, Tüm Gün A/B SES ‘ te yüzde 15.21 izlenme payı ve Tüm Gün Tüm Kişiler ‘ de de yüzde 14.40 izlenme payı birinci oldu.

İşte Küçük Ağa’nın 9. bölümünden öne çıkan sahneler!
Mehmetcan, Derya’nın doğum gününe gidiyor.

Küçük Ağa yeni bölüm özeti,Küçük Ağa yeni bölüm izle,Küçük Ağa son bölüm izle,Küçük Ağa her hafta Kanal D kanalında sizlerle.Kanal D kanalının sevilen dizisi Küçük Ağa bu bölüm de neler yaşanacak ?Küçük Ağa yeni bölüm fragmanları,Küçük Ağa son bölüm neler yaşandı ?

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”