Sal. Nis 16th, 2024

Adalet Bakanı Bozdağ, HSYK seçimleri ile ilgili YARSAV Başkanı veya YARSAV yöneticileriyle doğrudan veya aracılar üzerinden bir görüşmesi olmadığını bildirdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Yargıçlar ve Savcılar Birliğine (YARSAV) HSYK seçimi için işbirliği teklifinde bulunulduğu” iddialarıyla ilgili, YARSAV Başkanı veyaYARSAV yöneticileriyle doğrudan veya aracılar üzerinden, herhangi bir görüşmesi olmadığını, teklif iletilmediğini bildirdi.

Bozdağ, yaptığı yazılı açıklamada, YARSAV Başkanı Murat Arslan’a atfen yayınlanan, “Adalet Bakanı tarafından sürecin başında defalarca aracılarla işbirliği teklifi geldi, ‘cemaate karşı birlikte olalım’ diye” şeklindeki haberlerle ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için açıklamaya ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Bakan Bozdağ, açıklamasında, ” YARSAV başkanı veyaYARSAV yöneticileriyle doğrudan veya aracılar üzerinden, iddia edildiği gibi herhangi bir görüşmem olmamış, tarafımdan herhangi bir teklif iletilmemiştir. Bu iddiaların tümü gerçek dışıdır” bilgisini verdi.
 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen