Sal. Nis 23rd, 2024

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de 14 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmana, milli takımlardan dönen Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Günok, Kuyt ve Kadlec’in de katıldığı belirtildi. Milli takımlarında ilk 11’de sahaya çıkan futbolcuların yenileme çalışması yaptığı bildirilen antrenmana sarı-lacivertlilerin, ısınma hareketleri ve koşuyla başladıkları kaydedildi.

Dar alanda pas organizasyonları ve çift kale maçla devam eden antrenmanın, bireysel çalışmalarla sona erdiği ifade edildi.

Sakatlıkları bulunan Caner Erkin, Egemen Korkmaz ile milli takımlarından dönemeyen Emenike ve Sow’un antrenmanda yer almadıkları açıklandı.

Öte yandan, antrenmanda arka adalesinde ağrı hisseden Portekizli futbolcu Raul Meireles’in çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bıraktığı ve tedavisine başlandığı belirtildi.

Trabzonspor maçına yetişmesi zor

Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles’in sol bacak arka kas grubunda ikinci dereceden yırtık tespit edildiği açıklandı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, akşam antrenmanında arka adalesinde ağrı hissettiği için çalışmayı yarıda bırakan Meireles’in Medical Park Göztepe Hastanesi’nde MR’ının çekildiği belirtildi.

Kulüp doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, yaptığı açıklamada, Meireles’in sol bacak arka kas grubunda ikinci dereceden yırtık tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını ifade etti.

Meireles’in, Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’de 14 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maça yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen