Çar. Nis 24th, 2024

Aşağıda okuyacak olduğunuz kurallar sohbet odamızdaki Admin ve Moderatör Arkadaşlar icin gecerlidir.

1..) Moderatörler: Yetkiniz Verildiği Andan İtibaren Bu Kuralları Kabul Etmiş Sayılırsınız..

2..) Moderatörler: Günde Enaz 3 Saat Siteye Girmeli Ve Site İçinde Aktif Olarak Bulunmalı, Kendisine Verilen Görevleri Yerine Getirmelidir.

3..) Moderatörler: Her Zaman Yönetici Üstlerine, Moderatör arkadaşlarına ve En Önemlisi Kanal Misafirlerine Karşı Saygılı Davranmak Zorundadır.

4..) Moderatörler: Herhangi Bir Kişiye Kin Gütme Gibi Bir Hakka Sahip Değildir. Bu Davranış Modluklarının Alınmasına Neden Olabilir.

5..) Moderatörler: ( BURAYA DİKKAT ) Özelinize Yapılan Küfür ve Hakarette Kişiyi Yasaklamamalı ve Yoksayarak yazmasını Engellemelidir.

6..) Moderatörler: Sohbetbaz.Net Sitesi Haricinde Başka Bir Sohbet Kanalında Görüldükleri Ve Duyuldukları Anda Moderatörün Görevine Bir Açıklama Yapılmadan Son Verilir.

7..) Moderatörler: Görev Aldığı Nickte (Rumuzda) Kalmalı ve İzinsiz Değiştirmemelidirler.

8..) Moderatörler: Kanal Genelinde Yapılan Küfür Ve Reklamlarda Kişiyi Uyarmaksızın Direk Yasaklamalı ve Yasaklama Sebebini Yazmalıdır.

9..) Moderatörler: Kanala Giren Bad Nick (UYGUNSUZ NİCK) Yani Cinsel İçerikli Nickleri Uyarmaksızın Kanaldan Yasaklamalı Ve Yasaklama Sebebini Yazmalıdır.

10..) Moderatörler: Kanal Genelinde Kullanılan; Lan, Lun, Ulan, Gibi Kaba Sözlerde Kişiyi Uyarmalı, Uyarıyı Dinlemezse Yasaklamalıdır.

11..)Admin Tarafından Kabul Edilen Kararlar Gereği – Siteye Zarar Vereceğine Kanaat Getirilirse – Moderatörün / Moderatörlerin Görevine Bir Açıklama Yapılmadan Son Verilebilir.

PARKSOHBET.COM – KANAL YÖNETİMİ

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”