Cum. Mar 29th, 2024

Önümüzdeki sezonun merakla beklenen gişe filmlerinden biri olan Yenilmezler: Ultron Çağı cephesinden, film hakkında bir kaç küçük ip ucu daha barındıran yeni bir fragman daha görücüye çıktı!

Marvel’ın yıldızlar geçidi kıvamındaki film, ekibi yeniden bir araya toparlarken bu defa karşılarına birbirinden dişli rakipler çıkaracak gibi görünüyor. İlk filmde birbirine ısınan ekip, bu defa oldukça çetin bir mücadelenin eşiğine düşüyor!

Ekibin beyni Tony Stark’ın bir süredir rafa kaldırılmış olan barış programını yeniden devreye sokma girişimiyle karışan işleri yoluna sokabilmek için gezegenin en güçlü süper kahraman timi yeniden bir kere daha omuz omuza geliyor. Üstelik sadece düşmanlarıyla değil, kendileriyle de yüzleşecekleri bir sınava tabi tutularak!

Başrollerde Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr. Jeremy Renner, Scarlett Johansson ve Mark Ruffalo’nun yer aldığı filmin yönetmen koltuğuna bir kere daha Joss Whedon oturuyor. Film, 1 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacak! İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan Amerika ve Hulk’ın yanısıra Hawkeye, Nick Fury ve Black Widow da maceraya katılıp sürprizini koruyan beklenmeyen düşmanlara karşı savaşıyor. Bu kez hiç olmadığı kadar aksiyonlu bir macerayı vadeden film, her bir kahramanın kişisel yaşamına ve aralarındaki ilişkilere vurgu yapmayı hedefliyor. Iron Man, barışın sağlanması için bekletilen bir sistemi yeniden başlatmak ister fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez.

Bunun üzerine Thor, Kaptan Amerika, Hulk, Nick Fury, Black Widow ve Hawkeye yeniden bir araya gelir. Ultron adıyla bilinen James Spader ise bütün acımasızlığıyla ilerlemekte ve insanoğlunun soyunu tüketmek için korkunç planlar peşindedir. Yenilmezler bir araya gelip savaş başladığında, yeni gizemli karakterler ve gizli ittifaklarla gerilimin dozu iyice artar.

Yönetmen koltuğunda tekrar Joss Whedon bulunurken, başrollere Jeremy Renner, Scarlett Johansson ve Samuel L. Jackson gibi üç yeni isim katılıyor.

Globalde büyük bir başarı yakalayan ve hasılat rekorları kıran Yenilmezler, serinin devam filmi ile Mayıs ayında vizyona girecek. Marvel Studios ‘ un süper kahramanları bir araya getiren filmin fragmanı da bir o kadar etkileyici ve merak uyandırıcı.

İlk filmden hatırladığımız, Black Widow, Iron Man, Thor, Kaptan Amerika , Hulk, Hawkeye ve Nick Fury ikinci filmde de bizlerle olacak.

Filmin yönetmenliğini yine Joss Whedon yapıyor. Bu kez filmde süper kahramanların kişisel yaşamları ve aralarındaki farklılıklar biraz daha öne çıkacağa benziyor.

Yenilmezler 2 ‘ nin fragmanın yayılmasıyla beraber Marvel hayranları sosyal medya üzerinde şimdiden film hakkında yorumlar yapmaya başladı. Filmin fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”