Per. Nis 25th, 2024

Mehmet Sinan Kenanoğlu bugün saat 16.00 sıralarında 34 HS 4983 plakalı otomobiliyle 4.Levent Büyükdere Caddesi üzerindeki bir bankaya ait genel müdürlük binasının önüne geldi. Burada otomobilini park edip, kapıları kilitledi. Direksiyon başında ruhsatlı tabancasını başına ateşleyerek intihar etti. Silah sesi üzerine vatandaşlar durumu polise ve sağlık görevlilerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, kapıların kilitli olması üzerine itfaiyeden yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, otomobilin camını kırarak kapıyı açtı. Sağlık görevlileri de yaptıkları incelemede Kenanoğlu’nun sağ şakağından tek kurşunla intihar ederek, olay hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis, güvenlik şeridi çekerek olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Gelen olay yeri polisleri de otomobilde detaylı inceleme yaptı. Kenanoğlu’nun tabancası otomobil içinde bulundu. Kenanoğlu’nun intiharından önce bir not bırakmadığı öğrenilirken İstanbul MHP İl Teşkilat Divan Kurulu Üyesi de olan işadamının intiharıyla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

EMNİYET’TEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Do-Re-Mi firmasının sahibi Mehmet Sinan Kenanoğlu’nun Beşiktaş Büyükdere Caddesi üzerinde otomobilinin içinde ölü bulunmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “Görevlilerimizce ilk bulgulara göre olayın intihar olduğu değerlendirmekte olup, olay ile ilgili geniş çaplı araştırmalara devam edilmektedir” denildi.

Emniyet’ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

“13.11.2014 günü saat 15:30 sıralarında haber merkezinin 155 hattına, Beşiktaş İlçesi Garanti Bankası Genel Müdürlüğü önünde 34 HS 4983 plaka sayılı araçta yaralı bir şahsın olduğu bildirilmesi üzerine, olay yerine polis, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edilmiştir.
Bahse konu olay yerinde araç içerisinde yaralı şahsın olduğu, aracın kapılarının kilitli olduğu tespit edilmiş ve itfaiye ekiplerince aracın camı kırılarak açılması sağlanmıştır. 112 ekiplerince araç içerisindeki şahsın Eks olduğu bildirilmiştir. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme görevlilerince araç içerisindeki şahsın Mehmet Sinan Kenanoğlu isimli kişi olduğu ve yine araç içerisinde adına ruhsatlı tabanca bulunduğu tespit edilmiştir. Görevlilerimizce ilk bulgulara göre olayın intihar olduğu değerlendirmekte olup, olay ile ilgili geniş çaplı araştırmalara devam edilmektedir.”

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”